• Ile jutro spadnie.... Autor: ~Realista [31.179.99.*]
    Ciekawe czy 10 zł wytrzyma , przy takim popycie słabo to widzę.....
  • Re: Ile jutro spadnie.... Autor: ~xxx [31.0.39.*]
    Czy spółka ogłosiła upadłość? Można odnieść wrażenie, że niektórzy tak podchodzą do raportu. Sprzedaż nie rewelacja, ale perspektywy są.
  • Re: Ile jutro spadnie.... Autor: ~ramzes [91.225.11.*]
    Kasa poszła na Grę która słabo się sprzedaje i piszesz że to nie ma znaczenia tylko przyszłość ..he he dobre obstawiam spadek kursu …
    pozdr
  • Re: Ile jutro spadnie.... Autor: ~Ziom [94.197.120.*]
    70k sprzdanch
    Z kopi mają 34 zł. ......
    Sami sobie resztę dośpiewajcie
  • Re: Ile jutro spadnie.... Autor: ~Minifund [37.47.93.*]
    Hahaha, będę teraz maxifundem z Waszymi akcjami. Sprzedaż była do przewidzenia bazując na steamdb, ale zdaje się to już przerabialiśmy lecąc z 40 w piach. Jak sobie żałobę chcecie przedłużyć waszą sprawa. Pisałem... wyjdę przed premierą nowej gry. OD jeszcze zarobi. Po promocjach kolejne tysiące. Dla mnie ważna wishlita, informacje które pojawiają się teraz prawie co 2 tygodnie, rozwój gry, znaczna poprawa ocen, prezes wizjoner, spory zgrany zespół i potega PLW cesarstwa gamedev co widać po reinkarnacji Agony. Bałem się że do chwili obecnej będzie Syf nieco po w.50k bez perspektyw. Dla mnie to info to sygnał ze Trigon poszedł spać. Wywalac gorące głowy!
  • Re: Ile jutro spadnie.... Autor: ~Marwin [178.37.46.*]
    Ja mam hak 22. Wszedłem po premierze ale oczywiście za wcześnie. Tak naprawdę kluczowy będzie raport za 2018 wraz z informacją o nowej grze. cfg to jedyni w grupie playway mający sznase na dobra sprorukcje AAA. Myślę że może jeszcze spasc do 11 /10 ale nie przy jakiś dużych obrotach. Zastanawiam się czemu playway nie przejmie tutaj akcji aby mieć decydujący głos. Uważam że GSE to pomyłka. Mieli grę w dupie. Ja planuję wyjść z tatą przy 40 za dwa / dwa i pół roku
  • Re: Ile jutro spadnie.... Autor: ~Kajtek [5.173.192.*]
    To czy jutro spadnie zależy tez od tego ile Ziom ma akcji :) może Minifund je skupi a potem pomieli na tym poziomie do nowej promo - bo wtedy PD wróci na 1 stronę globali moim zdaniem
  • Re: Ile jutro spadnie.... Autor: ~Ziom [94.197.120.*]
    Mówiłem już że jutro nie wyawale bo stratę chce zaksiegować dopiero na przyszły rok.
  • Re: Ile jutro spadnie.... Autor: ~Minifund [37.47.93.*]
    Nie sadze zeby ziom wywalil, powkurza sie trochę. Badziewiaki co nie znaja spolki i braly za 12 do 14 mogą. Ja pozbieram ale dopiero przy 10 lub 11 ale dopiero na odbiciu. Przy mojej średniej poniżej 19 nie opyla mi się. PLW ma obecnie lepsza promocję. Zalecam Wam rozwagę spadlismy ponad 75 procent już... Ale tak jak mówię będą chętni na akcje....najwyzej przyjdą w garniakach z preziem K.
  • Re: Ile jutro spadnie.... Autor: ~Spekulant [31.0.44.*]
    Myślę że 10zł to już będzie dno i tam zaczekam :)
[x]
CFG -4,30% 1,67 2026-04-30 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.