• Współczynnik 3xWishlista Autor: ~Ciekawski [188.147.36.*]
    70tys w półtora miesiąca powinno dać ok. 100.000 w kwartał. Później na black friday i steam Winter sale powinni zgarnąć kolejne 100.000-120.000 (po obniżce) i gra się zwróci. A w tzw. międzyczasie zapie... panowie programiści i udostępnić mody do gry.
    W przyszłości:
    Phantom Doctrine 2 (mają już logikę i mechanikę gry) przy poprawieniu znienawidzonych przez graczy mechanik i wyrzuceniu elementów męczących gracza (ściana płaczu z szukaniem słów i sznurkami pomiędzy zdjęciami, agenci rekrutowani lepsi niż obecnie posiadani), a także unowocześniona wersja (wikileaks, snowden, Korea Północna).
    No i oczywiście rezygnacja z pasterzy na rzecz Playway. Nie wiem doprawdy za co oddali te prowizję. Tych kilku utuberów sami mogli kupić.
  • Re: Współczynnik 3xWishlista Autor: ~Brakpopytu [37.248.156.*]
    Do końca roku powinna gra się zwrócić reszta to zysk
  • Re: Współczynnik 3xWishlista Autor: yhm [79.185.219.*]
    Wątpię, że w tym roku będzie więcej jak 120tys łącznej sprzedaży. Chyba, że rzeczywiście puszczą dobre promo, choć z tym nie można przesadzać, bo szybko duże promocje świadczą o wypaleniu potencjału tytułu.

Nie przewiduję szybko PD 2, na kilka lat to spalony projekt. Szybciej doczekamy się Hard West 2 - nowy prezes jeszcze jako developer był bardzo zajarany, aby druga część powstała.

Bardzo dobrze, że na razie rezygnują z turówek tego typu, widać że już się wypaliło. Powrót do tej mody za kolejne kilka lat.
  • Re: Współczynnik 3xWishlista Autor: ~Minifund [37.47.93.*]
    No koniec turowek, i koniec współpracy z GS, tego bym oczekiwał, ale prezio lubi kamizelki od nich dostawać....tanio Go wzięli...haha. yhm jaka masz średnia? Ale jedno powiem męcząca spółka jak żadna. Z innej beczki.... niech nam jeno USA odbije.
  • Re: Współczynnik 3xWishlista Autor: ~Brakpopytu [37.248.156.*]
    USA odbiło mocno więc i tu ruszy.
    Nie jest źle gra w 45 dni sprzedała 70 000 sztuk. Bez promocji.
    Trzeba pamiętać o całym październiku z promocją halloween +, dodatkowo promo po halloween
  • Re: Współczynnik 3xWishlista Autor: ~Asad [95.49.191.*]
    W pazdzierniku niestety nie sprzedalo sie nic, od poczatku miesiaca bylismy bardzoooo dalekooo w globalach, dopiero teraz ruszylo
  • Re: Współczynnik 3xWishlista Autor: yhm [178.42.174.*]
    @Brakpopytu nie wymyślaj, w październiku nic się właśnie nie sprzedało, bo dni promocji to ostatnie kilka dni miesiąca i jak widać specjalnie furory promocja nie zrobiła. Trzeba czekać na jakąś większą indywidualną promocję, bo w grupowych gra znika.

Nie mów hop co do USA, dla mnie bardziej prawdopodobne jest, że to fałszywe wybicie i będzie test dołka, a potem jak odbije to pod wykup akcji faktycznie może na jakiś czas USA będzie rosła.

@Minifund ja mam ten komfort, że akcje kupione w czerwcu po 32zł sprzedałem po "krachu" Trigona również po 32zł. Teraz kupowałem poniżej 16zł i jakoś średnia mam 15zł. Niemniej nie jest to motywujące co się tutaj dzieje, choć dla niektórych może to być okazja pod przyszłe pozytywne informacje.

@Asad też tak uważam, wystarczyło spojrzeć na przyrost komentarzy za październik, strasznie słabo. Zakładając, że Ci co kupili pod koniec października na promocji potrzebują trochę czasu na pogranie i wystawienie komentarza, to nie zaskoczy mnie jak z 31.10 będzie sprzedanych około 85tys (choć wydaje mi się, że mniej).
  • Re: Współczynnik 3xWishlista Autor: ~Ziom [94.197.120.*]
    Październik po komentarzach to chyba 3k kopi poszło licząc nawet 100x 1 komentarz. Słabo więc
[x]
CFG 4,19% 1,74 2026-05-04 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.