• Do hakowych Autor: ~Ziom [94.197.120.*]
    No to dyndamy dalej chłopaki. Chyba że inaczej zaistniałą sytuację widzicie to chętnie wysłucham. Nowych akcjonariuszy proszę o niewypowiadanie się
  • Re: Do hakowych Autor: ~Que [89.64.52.*]
    Kurs tak zjechal w dol, ze to juz jest w obecnej cenie. Pytanie tylko czy jacys kolkowicze sie nie wystrasza i nie spuszcza znowu do 11-12. Kurs bedzie troche rosl za kazdym razem gdy PD znowu trafi na 1-2 steama lub przy jakichs innych pozytywnych informacjach (modowanie, nowy projekt itp.)
  • Re: Do hakowych Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Ziom dla mnie wiadomość dobra. Steamdb dawał Ci przez cały czas info o 20-50k. Rekomendacja dla PLW zakładała dramatyczne 40k. Kurs tez dlatego tak zjechał.

PIsałem ze taki wynik przewiduję.Wasze 100 k dotyczy sytuacji obecnej. Do konca listopada będzie 120-150k.

To 70k jest wynikiem sprzed kilku tygodni. Wynikiem ze spartaczonej premiery. Mamy piękną wishliste, promocje przed sobą. W piątek kurs Ci pokaże prawdę. Oczywiście będzie on wypadkową waszych oczekiwań, jednak skoro podali te dane to mam wrazenie dlatego ze Trigona juz nie ma.

• Re: Do hakowych Autor: ~hmmm [78.215.237.*]
    Wynik 70k slaby ale wyglada na to ze jest juz w w cenie akcji.
    Pozytywne jest to ze nowy prezes W KONCU PODAL JAKIES DANE i przerwal ta zenujaco glupia cisze co jest swiatelkiem w bardzo czarnym tunelu.
    Dzieki prezesie...

Kiszenie przez najblizsze kilkanascie miesiecy wydaje sie jednak niuniiknione.
  • Re: Do hakowych Autor: ~ziom [86.176.47.*]
    ja to mam w nosie kiszenie

wywalam akcje na następny rok rozliczeniowy
  • Re: Do hakowych Autor: ~Kajtek [5.173.88.*]
    Ziom błagam zrób to bo nic merytorycznego nie wnosisz, panikujesz i zaśmiecasz forum. Raport gorszy niż sie spodziewałem ale jest wiele plusów które już zostały ładnie podsumowane
  • Re: Do hakowych Autor: yhm [107.167.108.*]
    @steamapp jeśli rekomendacja dotyczyła samego steama to jak widać wcale nie była przesadzona. Z tym 100 tys na dzisiaj to uważaj, te twoje kilka tygodni od tego co zaraportowano to jest miesiąc, spójrz ile kimentarzy na steam przez ten miesiąc przybyło - całe nic. Podejrzewam, że konsole to w ogóle sprzedaż padła. Jedyna nadzieja to teraz okres promocji do końca roku, wychodzi że z naszą narodową będą łącznie jeszcze 3.
  • Re: Do hakowych Autor: ~ziom [86.176.47.*]
    chcesz merryorycznie?

7.3 mln-koszt PD
    215k sztuk -tyle trzeba aby gra się wróciła (patrz raport)

7 300 000/215 000=~34 zł tyle mamy z kopi

do raportu kwartalnego pójdzie 100k sztuk (w OPTYMISTYCZNEJ wersji)

bierzemy więc 100 000x34=3,4 mln zł

no no całkiem nieźle

ale ale !!!!!
    połowa na spłatę pożyczki panowie
    więc zostaje nam jakieś 1,7 mln (hard westa nie liczę bo szedł na grubych promocjach)
    uuuu no grubo na prawdę
    jak mówiłem ktoś ma papier za 12 zł będzie zadowolony
    ktoś ma powyżej 30 ma problem

[x]
CFG 0,59% 1,70 2026-05-07 14:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.