• zaczynają robić w majtki bo zaczęło rosnąć Autor: ~slim [185.47.65.*]
    bo jak wytłumaczyć zbijanie na koniec 3 sztukami?
  • Re: zaczynają robić w majtki bo zaczęło rosnąć Autor: ~Cuorep [5.173.168.*]
    Widocznie ktoś ma w tym interes bo ulica to chce żeby rosło a nie spadało
  • Re: zaczynają robić w majtki bo zaczęło rosnąć Autor: ~Slim [188.147.96.*]
    Ktos woli by punktem wyjscia do ewentualnych spadkow bylo 1,55 a nie 1,74 bo taniej ewentualnie odkupi w piątek, pytanie tylko czy spadki będą poparte dużymi obrotami, oby nie, Ci ktorym zalezy na wzrostach powinni na koniec sesji dokupywac by ktoś się z nami nie bawil 3 sztukami
  • Re: zaczynają robić w majtki bo zaczęło rosnąć Autor: ~Slim [188.147.96.*]
    A za tydzień powolają nowego prezesa i wybiorą nową firmę i będzie po krzyku, tyle ze ktos pewnie sobie dokupi z 20000 sztuk po 1,30
  • Re: zaczynają robić w majtki bo zaczęło rosnąć Autor: ~Sympatyk [5.173.176.*]
    Nie wiem czemu, ale przygladając się poczynaniom Apollo, mam wrażenie, że tutaj wszystko kręci się wokół spólki
     Matrx Pharmaceuticals SA. i innych spółek z udziałem Apollo. Chodzi o wymuszenie na GLG uzyskania wpływów w podejmowaniu decyzji i tym samym o szerszą współpracę w zakresie produkcji i dystrybucji przyszłych leków.
    Na razie lek jest w fazie badań, więc mogą sobie pozwolić na różne zagrywki. Po badaniach i ocenie będzie już za późno.

Może ktoś jest bardziej w temacie i coś więcej napisze o tym.

Jedno jest pewne. Tutaj idzie gra o duże pieniądze, a karty rozdają ci co mają wiedzę w tym zakresie i pieniądze na rozkręcenie projektów GLG. Gdyby było inaczej, Apollo w inny sposób chciałoby odzyskać pieniądze z weksla i nie angażowałoby się w zwoływaniwe walnych zgromadzeń spółki. Dawno pozbyłaby się akcji i zapomniała o tym temacie.

pozdro.
[x]
GLGPHARMA -1,02% 0,58 2019-06-03 15:53:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.