Dnia 2018-10-31 o godz. 16:26 ~Erbi napisał(a): > To dlaczego więcej wywalają po 1 gr niż kupują? Po co kupować ten papier?
Bo to taka strategia jest, żeby kupić za 2 gr najpierw trzeba sprzedać po 1 gr
Sprzedajesz 4szt po 1 gr i kupujesz 1szt po 2 groszy i tak w kółko. Jako że papier jest co jakiś czas dodrukowywany w emisjach prywatnych to biznes się jakoś kręci.
tak szybko zniknie podaż PKC jak się pojawiła musicie oddac troche akcji po 1gr by mogło rosnąć nie po to zrobili split by kurs nie był transakcyjny .Duży was wyroluje jak zwykle by zbierać później śmietankę ja mam czas do końca roku i wiem że zarobię
Opublikowano przy kursie: 0,02 zł , zmiana od tamtej pory: -50,00% Dla nowych ~historyk bardzo dobrze opisał "inżynierię " patro , który Was wydoi do cna ; ~ kasjer_z_biedronki też Wam dobrze radzi ~historyk i ~ kasjer_z_biedronki , pozwoliłem sobie przekleić Wasze teksty , dla dobra niedoświadczonych !
Jak Wam chcą wmówić , że niżej niż 0,01 nie spadnie ????
to wyobraźcie sobie taką sytuacje.....
kupujesz po 1gr (bo niżej nie spadnie ha ha ha) a serdelek robi split np. yyyy 100akcji za 1 złotówkę ii iiiiii w ten sposób zamiast 100 akcji po 1 grosz masz 1akcje warta 1zl ....widzisz to ? a teraz znów spada na 1grosz , czyli znów masz 1akcje = 1grosz (ale gdzieś zniknęło 99groszy z twojej złotówki-----czyli jak miałeś portfel tych powiedzmy ze nazwiemy to akcjami za 100zl to twój portfel juz jest wart 1zl----mam nadzieje ze dość jasno ci to opisałem i co są warte te papiery ba nawet du.y sobie nimi nie wytrzesz bo ten papier jest wirtualny bracie __można ? można! tylko co ? wystarczy nie kraść
ha ha ha głupich nie sieją ten człowiek to robi juz od 20lat tak samo a ciągłe mu to wychodzi hmm Naganiacze nie są w stanie tego zanegować - albo usuną post ; albo będą pierdzieć bez sensu , byle Wam sprzedać ścierwo
Dnia 2018-10-31 o godz. 13:00 kasjer_z_biedronki napisał(a): > historyk w pełni masz rację. Ja też w ten sposób umoczyłem, najpierw podbitka i ludzie kupują a później scalenie i jazda na nowo.... czekam ze 2 lata i chyba już nic z tego nie będzie......
Ktoś inny tu dobrze napisał -ARKUSZ po stronie KUPNA PUSTY , a po stronie sprzedaży KILKADZIESIĄT MILIONÓW akcji - każdy , nawet średnio zorientowany , logicznie sobie odpowie , że Tu nie da się zarobić !!!!
laptopatrowicza
PS : Popatrzcie jak nie usiedzą godziny po takim post'ie tylko naganiają na 1000000000000000000000%%%%%%%%%%%%%