• 4FUN kundle Autor: ~wilczek_owczarek [84.184.234.*]
    na was was trzeba nie bacika a batu wy kundle zmieszane nie wstrzasniete wystarczająco jeszcze... porządnie chlostac trzeba...
  • Re: 4FUN kundle Autor: ~Marcin_Scholke [217.6.254.*]
    Pokierowano go do pokoju  - Berliner Hotel zrobiono - POCO  Hotel i ten i w rotock som moje. Prosze wpadnac z wizytka i im POLSKO przetlumacz jak dalas poslluchac nie temu KUNDLOWI CO TRZEBA ...
    pokierowano do pokoju smierci ... ladne PODCHODY POLSKO hehehehehe
    PierreJanocha latwowierna ... KA :D:D:D orzychodzi na 88 street i mysli ze ja Taki ciemny ... ja lubie grac ale jak wygrywam JENCOW NIE MA ... BOX mieszkalny byl sweeeet .... HAJS majjom moj Hajs jeszcze ... START
    soniCscan  te niemry tepe zrobily se GRA alle GRA hahahaha >WSZYSTKO JEST MOJE Dieter = Dieter Przedzwing a Mama to  ta co wierszyki uklada chcieli mi Psyche rosjepac ... HAHAHA  RA PRA JA ... :]

soniCscan = SZTUCZNIE POWSTALA FIRMA RA PRA JA  ... START  - > lichtynberg chce byc jakuzza oni  zakladajom ich koschulki  hmmmmmmmmmmm koschulki .....:D:D:D
  • Re: 4FUN kundle Autor: ~Marcinn_Scholke [217.6.254.*]
    Pier_janocha  uciekl  z firmy haySS ... Friedrichstraße 88
  • Re: 4FUN kundle Autor: ~Marcin_scholke [217.6.254.*]
    RA Madam CIP CIP ... :]]]]
    Keil && Abend
    bogate  skunksy bez GAZU :D:D:D ulozyly se gra ALLE gra hehe no i co teraz Toyota, vw, BMW ...  RA !!!!!!!!!!! PRA!!!!!!!!!!!!! JA!!!!!!!!!!!!!!!!
    jak ktos wchodzi do pokoju motelowego a  nie sprzata to po ch.... mu kluczyk moj ? :]]]] zarowka bez klosza hehehe jak w keller erlangen ... FAJNA GRA SCHODA ZE TRERAZ TYLKO RA PRA? JAAAAAAAAAAA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D;:D:D
  • Re: 4FUN kundle Autor: ~Marcin_ScholkAAA [217.6.254.*]
    czy jeden moze scigac wszystkich DR_ANI  ... :)
  • Re: 4FUN kundle Autor: ~Marcin_Scholkini [217.6.254.*]
    JA_ KUZA  PRA RA

#START
    https://www.youtube.com/watch?v=hZDvBa36oAo
    NIX IS UNMÖGLICH -m Marcin Scholke
    link YES PRA JA

• Re: 4FUN kundle Autor: ~Marcin_scholke [217.6.254.*]
    4FUN to moja spolka ameryka podlozyla :D:D:D   akcje moje wszystkie som !!!!!!!!!!!!!!!!! SSSSSAC DO GORY !!!!!!!!!!!!!! bo chce sprzedac wam  jak pelikany bedziecie brac a potem   sprzedacie taniej i  ON ODKUPI JE ZNOWU - nie nie ma rozdwojenia jazni hehehehe
  • Re: 4FUN kundle Autor: ~MarcinScholke [217.6.254.*]
    Bill_Gatest  ta gate is ...SUPI ... :D:D:D Bill to zlodziej musi odejsc
    Majic MOMA hehe ---- BRAC pracowal w serbskiej sluzbie CWELI  - sssal pale wszystkim przy kikerze  ....:]]]]]]]]]]]]]]] a baty ode mnie dostawali tylko mi su.... nie chciala sie podporzadkowac :):):) podroz moim autem z  FLUGHAFEN koscztuje 66.6 mln Euro Elektrobit zaplaci za te podroz ...
    no a w tajemnicy do gory po porzDNYM przesianiu SELEKCJI wchodzili na slasku Ci co na dole robili !!!!!!!! no a w Japonii prawie to samo ale tam dopasowane wisienki na sam koniec juz byly ...  teraz byla szansa jeszcze dla wszystkich - zostala tylko pinsneta.
    w czasach APOKALIPTYCZNYCH nikt juz nie wchodzi ... odczekuje sie odsiewa a potem  PRZEMIELONA PLANETA zostaje z energia wewnatrz jak ktos  ja zdobedzie  tak we wszechswiecie sa walki jeszcze ale nie miedzy wszystkimi ... no i zdobeda i zasiedla to ta energia ktora tu zostala jest powoli uwalniana... dusze nie Gina. bez obaw.
    3 obstawilo na mnie  :-> hmmm no i wygrali a ja dalej BIEDNY kur ... :D:D:D kochani mloda chce rozpieszczanko bo mi spier ... postarajcie sie troche ...
    kochani calkiem wygasnieta planeta (BEZ energi) to dobra planeta - planeta z wulkanami to martwa planeta ZLO SAMO ZLO nieKochaNI
    sycylia, irlandia polnocna, schwajcaria  dajcie glos...
    Finowie z elektrobit + kocher ALEX chcieli me sererce i wariata za case CONITnnnentala zrobic ...
    Alex koch START mordervomMAMIo od marcina.
  • Re: 4FUN kundle Autor: ~Marcin_S [217.6.254.*]
    Ci co se kraj MOIM kosztem budowali moze nie JAPONCZYCY ale trocham honoru majom ???
    8+ 1  =  OST  Donald Duck . 4 Olmy +4 Olpy  + maly jol :D:D:D  do tego trojkata nie mozecie nalezec ...
    qur.... ze sparkassy do kontaktu daly mi te  stara babke  hehe bo tam mieszkania szukalem ...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.184.234.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 4FUN kundle Autor: ~Marcin_Scholke [84.184.234.*]
    Van der layer se może w Holandii blumyn robicbundeswehra je nasza bronić granicy i Śląska... Bo joł se przyda na granicą chyba...
    Jak Dziedzic przychodzi to jak walec kochani _ wszystko moje... :]]] Ra prą ja
    Do californi, Sankt Petersburg, Izraela, schweicarii. Uciekać nie chciałem tylko ten ludzki dreck co na mnie wlazl i zabijał zstrzasnac... I zmieszać w kajdanki po Mac adresie wszystkich można znaleźć... Tak jest BRAC
  • Re: 4FUN kundle Autor: ~MarcinScholke [84.184.234.*]
    Każdy kraj ma takich co dbajom o honor... ¿¿¿ Zostawili Mac adresy na fejsbogu i nie tylko. Śląsk(Prusolki) i Dziedzice PrusCy rozproszenie po całym świecie - oni uje... W monotonii nie tylko księżyca chcom się bic.. Na Gorce OLIMB BĘDZIE Z WAMI. Chcieli się bawić ustawionych ta dzicz już ale kara musi być... Za zmuszanie do gry. Jeńców nie brać za dużo ich jest. Bogaci tworzą se sztuczna firmie pompuja szaleć MOK - nasz schmalec... Oni nie mogom. Na raz na 2 świat za uszy dziś złap... Rozmiescic po kryjomu, potym odpalić nikt sieni mol przedrzeć to nasz teryn ex DDR że Berlinem.
    Majom położyć się naziemna oczami niebo albo jak boa przez duszy ie albo se wybrać mogom... Zrobiam som.
    Farba poszła.. aleX elektro bit erlangen
    A może owczarek...??? https://forumprawne.org/prawo-karne/660739-nazwanie-funkcjonariusza-psem.html
[x]
DIGITANET 1,48% 137,00 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.