Pokierowano go do pokoju - Berliner Hotel zrobiono - POCO Hotel i ten i w rotock som moje. Prosze wpadnac z wizytka i im POLSKO przetlumacz jak dalas poslluchac nie temu KUNDLOWI CO TRZEBA ...
PierreJanocha latwowierna ... KA :D:D:D orzychodzi na 88 street i mysli ze ja Taki ciemny ... ja lubie grac ale jak wygrywam JENCOW NIE MA ... BOX mieszkalny byl sweeeet .... HAJS majjom moj Hajs jeszcze ... START
soniCscan te niemry tepe zrobily se GRA alle GRA hahahaha >WSZYSTKO JEST MOJE Dieter = Dieter Przedzwing a Mama to ta co wierszyki uklada chcieli mi Psyche rosjepac ... HAHAHA RA PRA JA ... :]
soniCscan = SZTUCZNIE POWSTALA FIRMA RA PRA JA ... START - > lichtynberg chce byc jakuzza oni zakladajom ich koschulki hmmmmmmmmmmm koschulki .....:D:D:D
jak ktos wchodzi do pokoju motelowego a nie sprzata to po ch.... mu kluczyk moj ? :]]]] zarowka bez klosza hehehe jak w keller erlangen ... FAJNA GRA SCHODA ZE TRERAZ TYLKO RA PRA? JAAAAAAAAAAA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D;:D:D
4FUN to moja spolka ameryka podlozyla :D:D:D akcje moje wszystkie som !!!!!!!!!!!!!!!!! SSSSSAC DO GORY !!!!!!!!!!!!!! bo chce sprzedac wam jak pelikany bedziecie brac a potem sprzedacie taniej i ON ODKUPI JE ZNOWU - nie nie ma rozdwojenia jazni hehehehe
Majic MOMA hehe ---- BRAC pracowal w serbskiej sluzbie CWELI - sssal pale wszystkim przy kikerze ....:]]]]]]]]]]]]]]] a baty ode mnie dostawali tylko mi su.... nie chciala sie podporzadkowac :):):) podroz moim autem z FLUGHAFEN koscztuje 66.6 mln Euro Elektrobit zaplaci za te podroz ...
no a w tajemnicy do gory po porzDNYM przesianiu SELEKCJI wchodzili na slasku Ci co na dole robili !!!!!!!! no a w Japonii prawie to samo ale tam dopasowane wisienki na sam koniec juz byly ... teraz byla szansa jeszcze dla wszystkich - zostala tylko pinsneta.
w czasach APOKALIPTYCZNYCH nikt juz nie wchodzi ... odczekuje sie odsiewa a potem PRZEMIELONA PLANETA zostaje z energia wewnatrz jak ktos ja zdobedzie tak we wszechswiecie sa walki jeszcze ale nie miedzy wszystkimi ... no i zdobeda i zasiedla to ta energia ktora tu zostala jest powoli uwalniana... dusze nie Gina. bez obaw.
3 obstawilo na mnie :-> hmmm no i wygrali a ja dalej BIEDNY kur ... :D:D:D kochani mloda chce rozpieszczanko bo mi spier ... postarajcie sie troche ...
Do californi, Sankt Petersburg, Izraela, schweicarii. Uciekać nie chciałem tylko ten ludzki dreck co na mnie wlazl i zabijał zstrzasnac... I zmieszać w kajdanki po Mac adresie wszystkich można znaleźć... Tak jest BRAC
Każdy kraj ma takich co dbajom o honor... ¿¿¿ Zostawili Mac adresy na fejsbogu i nie tylko. Śląsk(Prusolki) i Dziedzice PrusCy rozproszenie po całym świecie - oni uje... W monotonii nie tylko księżyca chcom się bic.. Na Gorce OLIMB BĘDZIE Z WAMI. Chcieli się bawić ustawionych ta dzicz już ale kara musi być... Za zmuszanie do gry. Jeńców nie brać za dużo ich jest. Bogaci tworzą se sztuczna firmie pompuja szaleć MOK - nasz schmalec... Oni nie mogom. Na raz na 2 świat za uszy dziś złap... Rozmiescic po kryjomu, potym odpalić nikt sieni mol przedrzeć to nasz teryn ex DDR że Berlinem.