Jak spada 20% to nie ma problemu z otwarciem, ale jak rośnie 20% to zawieszają. Złodzieje... Ale ja się nie dam nabrać na takie celowe zaniżanie kursu. Nie sprzedam choćby nie wiem jak pchali w dół, nie dam im się nachapać.
Ja pamiętam jak był wywiad z przedstawicielem władz Peixinu i tenże wyrażał niezadowolenie z ówczesnego kursu rynkowego (nie pamiętam dokładnie, to było bodajże w okolicach 15 zł). Teraz pewnie przy 0,80 są zadowoleni, bo zrobili wszystko co było w ich mocy (a nawet więcej) aby do takiego stanu doprowadzić...
No cóż, Viola, popatrz na to z innej perspektywy, potraktuj to jako lekcję, a wiadomo, że wszyscy uczymy się na błędach. Teraz już wiesz, że giełda niczym nie różni się od reszty świata i jest to miejsce, gdzie wielcy (lub cwani) pożerają małych (lub naiwnych).
Teraz już nic nie zrobisz, władze PEIXIN oszukały wszystkich obietnicą wypłaty dywidendy. Skoro zaufałaś oszołomom takim jak Andrzej, Szu i ich bredniom o wielkim rajdzie na 20-30 zł to zapytaj ich teraz dlaczego pouciekali z forum jak szczury i nie kupują tanich akcji skoro to taka wspaniała spółka i ma takie supernowoczesne maszyny.
Dnia 2018-11-02 o godz. 14:23 ~Andrzej napisał(a): > Ja wciąż jestem akcjonariuszem i nigdzie nie uciekłem. Czekam cierpliwie...
Andrzeju a na co czekasz? Ja miałem kiedyś tu akcje i zarobiłem 100% na tych co wierzyli, że peixin urośnie... nigdy nie na ganiałem i nie naganiam... ale to co robi tu zarząd jest przekroczeniem jakichkolwiek norm.
Dnia 2018-11-02 o godz. 20:03 ~spokojny napisał(a): > Andrzeju a na co czekasz? Ja miałem kiedyś tu akcje i zarobiłem 100% na tych co wierzyli, że peixin urośnie... > nigdy nie na ganiałem i nie naganiam... ale to co robi tu zarząd jest przekroczeniem jakichkolwiek norm.