• Gadu Gadu Autor: ~Gallileo [188.146.41.*]
    My tu gadu gadu, a ciekawe rzeczy sie dziś dzieją. Ktoś podbiera i to nie mało. W dwóch strzałach poszło 15k. To ktoś z tego forum?
  • Re: Gadu Gadu Autor: ~Gallileo [188.146.41.*]
    I gdzie jest widełkowe zlecenie na około 7500 PLN z prawej strony? Ostatnie jest władnie rozbierane a nowego nie widac
  • Re: Gadu Gadu Autor: ~robertot [37.47.51.*]
    Ja byłem ustawiony poniżej 75 groszy. Niestety w tym tygodniu nie udało się niczego dokupić. Co do dzisiejszego dnia, to ktoś ładnie skubnął. Ciekawi mnie czy to ktoś z tego forum.
  • Re: Gadu Gadu Autor: ~Gallileo [95.49.85.*]
    Mnie ciekawi czy pojawi sie zlecenie widełkowe w poniedzialek tak jak to było przez ostatnie półtora roku czy tez nie i drzwi do wzrostów zostaną otwarte. Byc może i to i to jest z soba skorelowane
  • Re: Gadu Gadu Autor: ~modmot [178.36.24.*]
    Dnia 2018-10-26 o godz. 17:13 ~Gallileo napisał(a):
    > My tu gadu gadu, a ciekawe rzeczy sie dziś dzieją. Ktoś podbiera i to nie mało. W dwóch strzałach poszło 15k. To ktoś z tego forum?

Ja, ale tylko 2/3.
  • Re: Gadu Gadu Autor: ~Gallileo [79.185.114.*]
    Ooo, rozpozaję znajome nicki z dawnych czasów. Wracasz na Wikanę po przerwie czy cały czas trzymałeś?
  • Re: Gadu Gadu Autor: ~modmot [178.36.24.*]
    Dnia 2018-10-28 o godz. 19:01 ~Gallileo napisał(a):
    > Ooo, rozpozaję znajome nicki z dawnych czasów. Wracasz na Wikanę po przerwie czy cały czas trzymałeś?

I trzymałem i po przerwie, ale przerwie od giełdy dla odświeżenia umysłu. Dokupiłem, bo uważam, że to może mieć sens, bo chyba nikt nie kupuje z przekonaniem, że straci :). Pozdrawiam.
  • Re: Gadu Gadu Autor: ~Gallileo [78.11.36.*]
    No i pojawiło się zlecenie widełkowe z prawej strony, a z lewej tradycyjnie zostało przesunięte wyżej
    W piątek była wielka awaria w PKO BP  czyżby brak modyfikacji tych zleceń jeszcze w piątek oznaczał, że mają rachunek w tym banku?
  • Re: Gadu Gadu Autor: ~Gallileo [78.11.36.*]
    jeśli tak to oznaczałoby że to nie animator odpowiada za te zlecenia, bo animator to BOŚ
[x]
WIKANA 0,00% 8,05 2025-10-17 16:38:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.