Ja byłem ustawiony poniżej 75 groszy. Niestety w tym tygodniu nie udało się niczego dokupić. Co do dzisiejszego dnia, to ktoś ładnie skubnął. Ciekawi mnie czy to ktoś z tego forum.
Mnie ciekawi czy pojawi sie zlecenie widełkowe w poniedzialek tak jak to było przez ostatnie półtora roku czy tez nie i drzwi do wzrostów zostaną otwarte. Byc może i to i to jest z soba skorelowane
Dnia 2018-10-26 o godz. 17:13 ~Gallileo napisał(a): > My tu gadu gadu, a ciekawe rzeczy sie dziś dzieją. Ktoś podbiera i to nie mało. W dwóch strzałach poszło 15k. To ktoś z tego forum?
Dnia 2018-10-28 o godz. 19:01 ~Gallileo napisał(a): > Ooo, rozpozaję znajome nicki z dawnych czasów. Wracasz na Wikanę po przerwie czy cały czas trzymałeś?
I trzymałem i po przerwie, ale przerwie od giełdy dla odświeżenia umysłu. Dokupiłem, bo uważam, że to może mieć sens, bo chyba nikt nie kupuje z przekonaniem, że straci :). Pozdrawiam.
No i pojawiło się zlecenie widełkowe z prawej strony, a z lewej tradycyjnie zostało przesunięte wyżej W piątek była wielka awaria w PKO BP czyżby brak modyfikacji tych zleceń jeszcze w piątek oznaczał, że mają rachunek w tym banku?