sprzedałem cały swój skromny pakiecik z średnią ceną 1,5 zł / -50%/ i doradzam podobną strategię kurs sterowany -być może i będą wzrosty, ale równie dobrze może spaść do 1 zł
No ja widzę tu potencjał i wchodzę małymi pakietami po 1-2 tys. Rok czasu na zakończenie badań klinicznych to naprawdę krótko. Myślę, że akcje tej firmy po 1.3 - 1.8 to okazja. Czekam na wypłatę i pewnie znów trochę dokupię, ale mam nadzieję, że narazie nie pójdą do góry.
Potecjał jest duży a obecny etap prac kluczowy. Istotne jest czy maja pieniądze zeby realizować plany czy będą opóźnienia. Przy takich obrotach szybko kurs wróci na 2-3zl po dobrej informacji.
1. Dużo ludzi kupiło po kosmicznej rekomedacji i informacjach w kwietniu, sa zawiedzieni i wyprzedają teraz.
2. Równo rok temu byla emisja 1,3mln akcji po 2 zł i w sumie od tego okresu mamy trend spadkowy z chwilowym wystrzałem w kwietniu. Mam nadzieje ze nie bedzie kolejnej emisji akcji.
Od czasów weksla i walnego nie mamy nic konkretnego bo za tym ze prace trwają i beda jeszcze trwać.
Nie jestem specjalistą od projektów farmaceutycznych ale rok temu była dyskusja o tzw płatnościach za kamienie milowe, może tu ktoś duży da zaliczkę za prawo pierwokupu, a może wspolpraca ze skyline i helicomics przyniesie finansowanie?
Komercjalizacja to jest najbardziej pozytywny scenariusz i wejście na wyższy poziom jesli chodzi o wartość akcji.
Informacja o rekrutacji pacjentów do badan klinicznych takze. Na razie trudno wyczuć czy to są negocjacje/formalności czy jakies następstwa tego konfliktu, czy brak pieniędzy to zaczyna opoźniać. Oprócz raportu w połowie listopada moze coś podadzą konkretnego.
Przejrzałem przed chwilą wywiad sprzed roku z sobisiem, gdzie mówi, że komercjalizacja będzie następowała po 2 etapie badań, to w sumie juz nie długo w czasteczce 801
dziś odkupiłem swój niewielki/ 3tyś/ ostatnio sprzedany pakiecik z średnią około 1,22, na takie info rynek nas przygotowywał- ciągła zwała , a dziś w moim odczuciu było apogeum, czy grozi nas upadłość firmy-bzdura Rynek lubi zaskakiwać i potrafi poprzez jedno info diametralnie zmienić nasze nastawienie do spółki i na takie informacje należy w obecnej sytuacji oczekiwać np. nowy prezes, nowa strategia, wybór nowej firmy realizującej zadania itp. Myślę że od poniedziałku wzrosty i będzie o nie o tyle łatwiej że drobnica w depresji
Ja się ustawiłem na 3 tys. po 1,11zł ale mi się już nie udało. Spróbuję jeszcze po niedzieli. Wydaje mi się, że zanim puszczą info o nowym prezesie i dalszym ciągu badań, będzie trochę bujać i jeszcze się załapie na dodatkowe pakiety poniżej 1,2 zl
Wyszedłem ze stratą, bo choć miałem nadal trochę wiary w firmę, to jednak wolę wyjść ze stratą i przez kilka miesięcy ją odpracowywać na innych spółkach. Ostatnio pojawiło się kilka dobrych okazji i w takim wypadku trzymanie tutaj kapitału, to strata czasu, w którym mógłby on coś zarobić. Najwcześniej, co tutaj może się coś prowzrostowego zdarzyć, to na 2019 rok, i to raczej nie na początku.