• Jak konczyc to z rozmachem Autor: ~asdf [5.173.48.*]
    Ale bedzie imprezka na koniec. Tyle mln wpadnie.
  • Re: Jak konczyc to z rozmachem Autor: ~LONDON [82.13.100.*]
    Asdf sprzedawales z tego co wiem po 0.37 ,0.39 groszy - kupowałeś po 3-4zl?Napisales jaka to ulga gdy się wyszło całkowicie - wiem, ze wierzysz ze przyjdzie odreagowanie bo pewnie odkupiłem papiery po 0.15-0.12 czy 0.10 nie łatwo się pogodzić ze strata wiem coś o tym ... wystawiają budynek na sprzedaż we Wrocławiu na poczet spłaty syndyka i kosztów postępowania - nie wydaje mi się ze to jest koniec tak jak przewidujesz a jedynie dobry poczatek bo układ jest w drodze.
  • Re: Jak konczyc to z rozmachem Autor: ~Turtys [85.11.106.*]
    Dluga droga jeszcze o ile sprzedadza budynek
  • Re: Jak konczyc to z rozmachem Autor: ~asdf [5.173.48.*]
    Ta wyprzedaz to sie z nieba wziela, do tego jeszcze problemy qumaka, ktory chyba bedzie teraz obietnicami jak krol placil. Tu juz nie ma w co wierzyc.
  • Re: Jak konczyc to z rozmachem Autor: ~LONDON [86.163.23.*]
    Asdf czy naprawdę ta dystrybucja budzi obawy w tobie :):) zobacz co się dzieje na parkiecie ? Zobacz jak krezus poszedł w dół - zaniżanie po skup ,kopex i wiele innych spółek jest naprawdę wartych uwagi bo są zbite jak piec a takie właśnie lubi spekula - w czwartek , piatek widziałeś ta dystrybucje owszem ale dotyczy ona właśnie ludzi którzy widza duży potencjał wzrostowy na innych spółkach Indus nie chcą czekać dłużej tu :) wcale bym się nie obawiał - w poniedziałek dokupie kolejne pakiety bo w porównaniami do tych ludzi którzy wychodzą ja gram długoterminowo .. - mogę 2 lata czekać jak powiedziałem i poniżej 1zl nie wychodzę ......odezwę się za jakiś czas - tu Jest paru pajaców którzy śmieją się Żr Alicja jak ja:):) niech się śmieją i pilnują swojego portfela :):) ja wiem co robię i liczę się ze strata :)
  • Re: Jak konczyc to z rozmachem Autor: ~asdf [5.173.40.*]
    ilu jeszcze tych "dlugoterminowych ynwestorow" przewinie sie przez ta "spolke". Nie wspolczuje i dokup na kredyt w poniedzialek. nie pozdrawiam
  • Re: Jak konczyc to z rozmachem Autor: ~London [86.163.23.*]
    A ja pozdrawiam I slodkiego milego życia ci zycze !!! Kredyt zaciągnięty w poniedziałek pakuje .
[x]
CUBEITG -1,52% 0,20 2019-05-06 11:20:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.