• PLAY NEXT to FOLX Autor: ~Grini [89.64.19.*]
    Jak chłopaki z zarządu byli "na fali" to wyrzucali z PLAY wszystko czego nie rozumieli. Przy wycenie firmy 0,9 mld EUR to FOLX wyrzucił ich.
  • Re: PLAY NEXT to FOLX Autor: ~marek [83.3.25.*]
    Ja myślę, że za tym stoi wskaźnik analizy wyprzedzającej. Z tym FOLX bym się na razie powstrzymał.

pozdrawiam
    z tym FOLX to jest tak, że na dwoje baba wróżyła, może być różnie, wskaźniki to potwierdzają

pozdrawiam
    a wy co o tym sądzicie?
  • Re: PLAY NEXT to FOLX Autor: ~Bbb [213.17.170.*]
    Folx to biznes udziałowców Play, a nie samego Play.
  • Re: PLAY NEXT to FOLX Autor: ~AS [5.173.160.*]
    PLAY NEXT to bardzo dobry pomysł ale musi być możliwość odbierania kart SIM wszędzie tam gdzie można zarejestrować numer. Wtedy w połączeniu ze zmodyfikowaną ofertą POKOLENIA zaoszczędzą na kosztach pozyskania klienta.
    Wskaźniki można "zrobić".
    Jak właściciele nie chcą nadal tracić to maja teraz okazję naprawić błędy odchodzącego zarządu.
  • Re: PLAY NEXT to FOLX Autor: ~Bbb [213.17.170.*]
    Nie wiem, w jaki sposób to miałoby obniżyć koszty? Przecież rejestracji numeru można dokonać w ponad 20 tys. miejsc. Jak myślisz ile by kosztowało zatowarowanie tych miejsc w karty sim?
  • Re: PLAY NEXT to FOLX Autor: ~Bruno [178.235.188.*]
    Dyskusja na temat wpływu przelotu bocianów koło masztów na propagację fal na nic się zda.Shorciarz znów o 15.40 pożyczył aż 400 tys.Ciekawe kiedy go przewiozą?
  • Re: PLAY NEXT to FOLX Autor: ~Ramirez [188.147.97.*]
    Co wy p.. wkpalu was duże ryby. Dziwne za KNF się za to nie zabrał ani tak rozpychając się niby " niezależna" instytucja jakim Jest SII czyli Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych. Wyskoczyłem z tego gniota ale obserwuje zachowanie kursu i wolumenów. jak nic ktoś skupuje duże paki aby potem zbijać kurs. Regulowany obrót po debiucie był tylko po to aby prezesi i właściciele mogli wyskoczyć po zawyżonych cenach. Pracowników Play ubrali nieźle. Źle wieszcze spółce która swoich pracowników okrada. Chyba że nie zalezy właścicielom na spółce bo już debiut na naszym rynku dał im zarobić
[x]
PLAY -0,36% 38,52 2020-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.