nie wiem jak wy ale ja juz zdecydowałem ze po raporcie kwartalnym tnę jaja (pozycje znaczy sie) jak nie będzie poprawy wiem ze bedzie bolało i ktoś zarobi na tym co utnę ale nie wiedzę innej możliwości nie bawi mnie czekanie 2 lata zamrożonymi pieniędzmi
Ziom to twoja sprawa, każdy podejmuje sam decyzje, ale czy jesteś pewien ze bez jajec będzie ci lepiej? Pamiętaj ze jaja nie odrastają i są ważną częścią ciała, bez nich zaczniesz zmieniać sie w kobietę - a takie przemiany zapewne nie należą do łatwych. Nie wiem czy chcesz w tym temacie poznać nasze zdanie i dowiedzieć sie co zrobią inni forumowicze - ja na pewno jaj sobie nie obetne.
Do górnych widełek 16xx ( nie pamiętam dokładnie) na zleceniach było ok. 150k, natomiast łączna popyt ponad 700k. Świadczy to o tym, że znaczna większość jednak trzyma akcje. Dużych pojedeńczych zleceń sprzedaży 12-14 nie było więc sypią IPO i panikarze.
oczywiście że trzymają, na tym polega problem, jakby w panice sprzedali to kurs by poszedł do góry, a tak nie ma kto zgarnąć tych akcji których na rynku jeszcze u tych co kupowali po 40-55 jest sporo.
nie pamiętam od którego dnia strata jest księgowana na przyszły rok, ale to będzie dzień kastracji więc wtedy czekaj albo sprzedam ci jutro po mojej średniej jak chcesz %-)