• banda złodzieji Autor: ~slim [185.47.65.*]
    i tyle w temacie
  • Re: banda złodzieji Autor: ~slim [185.47.65.*]
    jak myślicie ile jeszcze akcji  mają  do wywalenia po 1,2-1,4 ?
    już wrzucono w tydzień 1 % akcji , może to Apoloniusz wychodzi?
  • Re: banda złodzieji Autor: ~Daro [77.253.184.*]
    Gdyby wychodził musieli by dać info. po prostu ktoś może mieć trochę i zbija żeby dokupić przy takich obrotach każdy Nowak może zbić i podbić kurs. trzeba czekać tutaj przynajmniej ze 2 lata jeśli chcesz zarobić, badania muszą się zakończyć i muszą ruszyć ze sprzedażą patentu lub rozpocząć współpracę z dużym koncernem farmaceutycznym. I na to czekamy a teraz kilka % na tkaich obrotach nic nie znaczy.
    to zbyt proste by była to zabawa w zbijanie bo za łatwo można odkupić, z resztą sam dobrałem, i byłbym to zbyt duży koszt wywalania w stosunku do odkupienia, prędzej ktoś po prostu częściowo wychodzi, co za problem mając 4 procent zejść na 2
    sam dokupiłem prawie 10000 szt więc komu by się opłacało mi to oddać gdyby się bawił ?
  • Re: banda złodzieji Autor: ~Sympatyk [5.173.168.*]
    Dnia 2018-10-25 o godz. 11:53 ~slim napisał(a):
    > sam dokupiłem prawie 10000 szt więc komu by się opłacało mi to oddać gdyby się bawił ?

Ja też dokupiłem i wcale mnie to nie martwi że ktoś wywala po tej cenie.
    Nie liczę procentów sprzedaży, bo i tak uważam że żaden duży tutaj nie gra.
    To co się teraz dzieje z kursem jest związane z ogólna sytuacją na rynkach, a jak zwykle trzeba sporo zaniżyć, aby dobrze zarobić.

pozdro.
  • Re: banda złodzieji Autor: ~Sky [109.196.114.*]
    Ewidentnie ktoś wysprzedaje :-) Rok temu kurs 5,2 a dzisiaj 1,3. Od tego Walnego z 29.06 które nic nie uchwaliło mamy do czynienia z jakaś grą ale chyba na ukrywanie informacji. Przypuszczam ze do połowy listopada coś się dowiemy ale kurs może być znacznie niżej.
    nawet nie ma chwilowej korekty w górę .....
    ciekawe czy będzie tu miał znaczenie opór na 1,40 ?  czy ktoś go w ogóle obroni?  ja już nie -)
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.