• Znamy daty wyprzedwzy Steam Autor: ~Que [89.64.53.*]
    https://m.pclab.pl/news79100.html
    Jak to widzicie z perspektywy PD, od razu po halloween dac?
  • Re: Znamy daty wyprzedwzy Steam Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Jeszcze święto niepodległości - polskie gry. Wszystko to wygląda bardzo dobrze, spółka jest do brania ale nie wypowiadam się za jaką cenę - z pewnością za najniższą. Ja kumuluję środki i zacznę skup po poście ASAD'a
  • Re: Znamy daty wyprzedwzy Steam Autor: ~Kajtek [89.64.10.*]
    Jakie promo obstawiacie? 20%? 30% 40? Na halloween 40, na inne 20/30%? Wie ktoś czy prowizja steam na promo jest niższa?
  • Re: Znamy daty wyprzedwzy Steam Autor: ~hmmm [78.215.237.*]
    Obstawiam ze na poczatek moze byc 25%
    Przy ich wlasnej promocji moga sie juz ustawic na 30-35% jezeli ta po 25% nie przyniesie oczekiwanego efektu.
  • Re: Znamy daty wyprzedwzy Steam Autor: ~Kajtek [89.64.10.*]
    Z drugiej strony większa przecena na halloween pozwoliłaby osiągnąć wyższa pozycje na liście bestsellerów przy większej konkurencji
  • Re: Znamy daty wyprzedwzy Steam Autor: yhm [84.10.156.*]
    Jakbym kupił grę na premierę, a dwa miesiące później byłaby już za -40% to pierwsze co bym zrobił to dał recenzję na negatywną i napisał, że sobie w ... lecą.

Mam nadzieję, że promo będzie max 20-25%.

Na PD nie ma co liczyć wysoko na liście bestów na wyprzedaży sezonowej, za dużo konkurencja. Jak skoczy na 2 stronę to będzie to dla mnie zaskoczenie.
  • Re: Znamy daty wyprzedwzy Steam Autor: ~hmmm [78.215.237.*]
    @Kajtek, moze i by zajeli lepsza pozycje dzieki wieksza przecena ale konkurencja bedzie tak duza ze PD moze i tak sie nie przebic za wysoko, pozatym sa dopiero 2 miesiace na rynku i niema po co zjezdzac juz do 40% bo przy takim ukladzie za rok musieli by chyba robic przeceny za 95%.

Wydaje mi sie ze Maxymalnie 30% w tej serii promocji (optymalnie 25%) pod koniec roku moze 30-35%. To ciagle da niezla cene.
  • Re: Znamy daty wyprzedwzy Steam Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Na 1 stone moze wskoczyc tylko na wlasnej promocji. Na łączonych nie ma szans ale zawsze się sprzeda - popatrzymy na przyrost recenzji.
[x]
CFG 0,30% 1,66 2026-05-20 16:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.