• klątwa Jędrzeja Autor: ~klik [5.173.112.*]
    klątwa działa po raz trzeci, zniszczyła już Kopex, Mostostal a teraz niszczy Rafamet, niebawem zobaczymy tylko jedną cyferkę z przodu np. 8 albo i 7
  • Re: klątwa Jędrzeja Autor: ~andrzej [178.36.108.*]
    Panie Krzysztofie niech Pan odsprzeda swój pakiet jakiemuś funduszowi, uratuje w ten sposób Nas drobnych akcjonariuszy od katastrofy
  • Re: klątwa Jędrzeja Autor: ~klik [5.173.104.*]
    za te pieniądze niech pan kupi  jakąś inną spółkę i ją rozłoży na łopatki a nam da spokój ze swoim zezowatym szczęściem do inwestycji kurs 10 zet a właściciel nie reaguje, może w ARP jest to samo co w KNF - korupcja i kolesiostwo ?
  • Re: klątwa Jędrzeja Autor: ~ggg [83.26.65.*]
    Ja nie wiem czego wy chcecie - spółka zanotuje dodatni wynik - zgodnie do prognoz Zarządu,
    Więc jest mega super. Oby tak dalej. Powodzenia.
  • Re: klątwa Jędrzeja Autor: ~klik [5.173.96.*]
    Dnia 2018-12-15 o godz. 11:27 ~ggg napisał(a):
    > Ja nie wiem czego wy chcecie - spółka zanotuje dodatni wynik - zgodnie do prognoz Zarządu,
    > Więc jest mega super. Oby tak dalej. Powodzenia.

szkoda że nie ma chętnego na zakup 499 sztuk po 10,4- taka okazja a tu lipa , jeszcze bezczelnie wyrzucają małe ilości po 9,60 , no ale jak firma pokaże wynik za czwarty kwartał to już poszybuje jak perszing w kosmos, może 3 a może 4 miliony zysku i zapowiedż wypłaty sowitej dywidendy sprawią że malkontentom szczeny opadną
[x]
RAFAMET -3,57% 54,00 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.