To drobni próbują przejść na farma.
Trigon już wyzreowany.
Drobni skaczą po spółkach nawet jak są na minusie 20%wyjda z nadzieją odrobienia na farm itd.
Dlatego też jak dziś duży zaczął skupowac i już były górne widły drobni a zaczęła wywalać i spekulacjnie wchodzić w farm itd.
Ułatwiło to grubemu skup i nastawial koszyk.
Oby tym co wyszli pociąg odjechał nagle.
Ostatni raz będę tak twardo trzymał akcje spółki ze stratą. Coraz bardziej obawiam się że będzie tu drugi tbull. Może Vestor się tak bardzo nie pomylił ze swoją rekomendacją.
Nie wiem czy te **** z cfg w ogóle zdają sobie sprawę ile kasy ludzie tu potracili
No ja zbierałem dziś sporo 14 50 - ale teraz juz pass i czekam az bedzie 12. Jesli spadnie ponizej to nie wiem o co chodzi -były prezes miał miec lockup.
Tutaj chyba juz jest kaplica, nikt juz tego nie rusza chociaz cena prawie jak przy debiucie. Nawet insiderzy juz nie biora wiec cos chyba jest na rzeczy.
Popyt tak slaby ze ciazko sie ewakulowac. A zarzad milczy jakby nigdy nic. Wtopa roku bez dwuch zdan.
Większość jest na stracie. Dzisiaj sypanie trochę niby dyskretniej. Trzymam do końca, tzn. jak wyjdę na swoje. Spółce nie grozi upadłość, a co ważne mają perspektywy rozwoju.
Przypomnial mi sie wywiad z Kostowskim... podobno chcial sie inwestorom kojazyc z mozliwosciami zarabiania pieniedzy (minuta 23:25), ciekawe jak sie teraz kojarzy... PLW tez od tamtej pory nie powala kursem.
U nas Trigon obejmował po 12 - U nich zdaje się znacznie wyzej niz obecna srednia TBULL. Wniosek u nas moze wywalac z zyskiem do 12 u nich siedzi na stracie. Ja o spółkę CFG nadal jestem spokojny choć liczyłem teraz juz na odbicie. Pozdrawiam
Przykro mi to pisac, ale jak dla mnie kurs juz dawno nie jest uwalany przez Trigon tylko przez kogos kto sie 'wykruszyl' z hakowych. Wykruszyl w cudzyslowiu bo nie ma w tym nic zlego, kazdy ma prawo do decyzji najlepszych dla swojego portfela.
@Steamapp nie mówię, że na TBULL Trigon nie wywala, ale doczytaj informację. Oni zeszli poniżej 5% z powodu wprowadzenia akcji z nowej emisji, a nie z powodu sprzedaży swoich.
@yhm wiem powyzej juz prostowałem informację. Trochę się dzisiaj denerwowałem niestety...USA i dodatkowo te spadki ...niestety działa negatywnie na wyobraźnie.
nie lepiej Wam ustawić zlecenia na k w odpowiednich zadowalajacych was miejscach do usrednienia i zostawić giełdę na jakiś czas? jeśli wierzę w spółkę, jest zdrowa i ma perspektywy to tylko taki brak informacji czy kiepska sprzedaż można wykorzystać do zwiększania zaangażowania po okazyjnej cenie. za jakiś czas raport, nowy projekt, i na początku nowego roku kurs 30 zł lekka ręka. nawet zewnętrzny teraz nie przeszkadza bo tutaj skalnymost najwyraźniej chce przetrzymać trudności i po tym kursie już walić raczej nie będzie. zmiencie pieluchy i bądźcie cierpliwi. tyle i aż tyle