Wystarczyłoby, gdyby prezes wydał oświadczenie, że spadek kursu nie jest wynikiem pozbywania się akcji przez Kosińskiego, albo że Kosiński sprzedaje, z uwagi np na sytuację rodzinną, zdrowotną itp. Bez tego można tylko snuć domysły. Ale patrząc na to co się dzieje z kursem można przypuszczać, że prezes ma akcjonariuszy w .... Ludzi, którzy uwierzyli w ten projekt i zainwestowali w jego realizację. Widocznie, dla prezesa Ci ludzie to fryzjerzy, dawcy kapitału, którzy zrobili swoje i nic im się więcej nie należy. Dziękuję uprzejmie prezesie. Pozdrawiam po holendersku.
Gdyby było dobrze to sprzedaliby emisję której ma nie być ale nominal to chyba 10gr. Chcąc nie chcąc będzie te 10gr. A my naiwni czekaliśmy na złotówki. Wstyd żal i złość.
Mnie nie pytaj tu nic nie pasuje odkąd uszczelka poszła czy śruba! Te konwersję powyżej 50% ja nie wiem faktem są potężne straty i nędza akcjonariuszy.
Co wy z tą konwersją? Traktujecie te machinacje finansowe jak jakiś gwarant czegokolwiek. Weszli na NC bez emisji.wszystkie akcje które macie są od założycieli. Oddali Wam drogocenny papier po 1 zł a teraz chodzi poniżej 20gr i zadajecie sobie pytanie dlaczego jest tak nisko? Dlaczego? Przecież konwersja się nienoplaca? Komu? Wam? Lol a założyciele spółki akcje mieli po 10gr. W najlepszym przypadku