• Do Kosińskiego Autor: ~akcjonariusz [77.119.130.*]
    Pamiętaj że karma wraca ,los się zemści okrutnie na tobie .Człowieku zastanów się co ty robisz .
  • Re: Do Kosińskiego Autor: ~widmo [92.0.81.*]
    Koncz wasc wstydu oszczedz
  • Re: Do Kosińskiego Autor: ~zniewolony [92.21.151.*]
    Powinienes Kosie podziekowac ze mozesz tanio kupic lepiej napisz ze to moja wina
  • Re: Do Kosińskiego Autor: ~mcsielu [83.22.39.*]
    Wystarczyłoby, gdyby prezes wydał oświadczenie, że spadek kursu nie jest wynikiem pozbywania się akcji przez Kosińskiego, albo że Kosiński sprzedaje, z uwagi np na sytuację rodzinną, zdrowotną itp. Bez tego można tylko snuć domysły. Ale patrząc na to co się dzieje z kursem można przypuszczać, że prezes ma akcjonariuszy w .... Ludzi, którzy uwierzyli w ten projekt i zainwestowali w jego realizację. Widocznie, dla prezesa Ci ludzie to fryzjerzy, dawcy kapitału, którzy zrobili swoje i nic im się więcej nie należy. Dziękuję uprzejmie prezesie. Pozdrawiam po holendersku.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.39.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do Kosińskiego Autor: ~Widmo [79.76.128.*]
    Gdyby było dobrze to sprzedaliby emisję której ma nie być ale nominal to chyba 10gr. Chcąc nie chcąc będzie te 10gr. A my naiwni czekaliśmy na złotówki. Wstyd żal i złość.
  • Re: Do Kosińskiego Autor: ~mcsielu [83.22.39.*]
    W takim razie, po co ta tzw. Konwersja? Coś tu nie pasuje.
  • Re: Do Kosińskiego Autor: ~Widmo [79.76.128.*]
    Mnie nie pytaj tu nic nie pasuje odkąd uszczelka poszła czy śruba! Te konwersję powyżej 50% ja nie wiem faktem są potężne straty i nędza akcjonariuszy.
  • Re: Do Kosińskiego Autor: ~src [46.134.131.*]
    Co wy z tą konwersją? Traktujecie te machinacje finansowe jak jakiś gwarant czegokolwiek. Weszli na NC bez emisji.wszystkie akcje które macie są od założycieli. Oddali Wam drogocenny papier po 1 zł a teraz chodzi poniżej 20gr i zadajecie sobie pytanie dlaczego jest tak nisko? Dlaczego? Przecież konwersja się nienoplaca? Komu? Wam? Lol a założyciele spółki akcje mieli po 10gr. W najlepszym przypadku
[x]
COREY -10,00% 0,20 2026-04-27 15:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.