spółka ma wywalone na gpw i knf i możliwe że w ogóle nie informuje o aktualnym akcjonariacie i zmianach w nim zastanawiam się dlaczego są tak pewni że nikt się do nich nie dobierze
Informują o zbyciu akcji. Wójcicki wywalił i nie poinformował spółki tylko KNF. To jestem dobrej myśli że te ciuliki nie wywalily akcji. A z zawiasami to czysty cyrk. Chcieli takie rozwiązanie i taka jest prawda. Spółka widmo albo inny schemat gry obrali i tak walą w kulki
Nie klam spolka ma zatrzymana dzialalnosc i jest sprawdzana przez odpowiednie sluzby. Tak jak pisalismy sami sobie strzeliliacie w skron zgloszeniami do knf wiec sie tym zajeli i raczej pozytywnych informacji sie nie spodziewajcie jedynie to ze beda o tym gadac w teleekspresie
Dnia 2018-10-25 o godz. 16:45 ~Daria napisał(a): > Nie klam spolka ma zatrzymana dzialalnosc i jest sprawdzana przez odpowiednie sluzby. Tak jak pisalismy sami sobie strzeliliacie w skron zgloszeniami do knf wiec sie tym zajeli i raczej pozytywnych informacji sie nie spodziewajcie jedynie to ze beda o tym gadac w teleekspresie
Potwierdzam dzisiaj dzwoniłem do spółki tel działa,na komórkowy , można zamawiać części lecz nie wypowiadają się w sprawie giełdy jedyną informacje jaką otrzymałem to to , aby pisać maile w sprawie spraw giełdowych . Już nie mam siły do tych troli którzy twierdzą że spółka żadnych tel nie odbiera. To nie prawda
Nic nie robią i pomagają tylko oszustom. Czysty przykład np na bumechu. Wiedzieli że był wałek z afera chińska i puścili notowania na 1,5h żeby mafia mogła opchnac akcje. Tak samo tu zrobili. Zablokowali notowania jak Ica przejęła akcje. Ciekawe ile mają % od takich zagrywek
Też tak myślę, wysyłali zawiadomienia do knf to knf się zajął sprawą. Do tego zarząd po złości za te zgłoszenia postanowił wy...ć drobnych Także porządziliście. Trzeba było najpierw puścić akcje a potem zgłaszać do knf :)
Dnia 2018-10-25 o godz. 16:45 ~Daria napisał(a): > Nie klam spolka ma zatrzymana dzialalnosc i jest sprawdzana przez odpowiednie sluzby. Tak jak pisalismy sami sobie strzeliliacie w skron zgloszeniami do knf wiec sie tym zajeli i raczej pozytywnych informacji sie nie spodziewajcie jedynie to ze beda o tym gadac w teleekspresie