czekamy na wyniki finansowe i potem się zobaczy jeśli dobrze myślę to ostatnie kwartalne dotyczyły jeszcze mobile partner obecny raport będzie już dotyczył horingolda więc może być ciekawie
obserwuję od dawna - jak ruszy (niewiadomo kiedy) to wezmę 11-13 gr kosztowało kiedy był mbpartner, nie było majątku i nie prowadził działalności nastąpiło przejęcie teraz jest działalność, zasięg międzynarodowy, są nieruchomości, do końca roku jeszcze kilka ciekawych informacji się pojawi akcje zebrane więc jak ruszy to wysoko
Tutaj nie ma żadnej tajemnicy: 37,4 mln akcji o wartości 10 gr w emisji prywatnej dla Śląskich Kamienic w zamian za nieruchomości. Przy aktualnym kursie jest to spadek wartości naszych akcji o około 1,5 gr
Dnia 2018-10-23 o godz. 11:08 ~Inwestor napisał(a): > Teraz pytanie czy rozwodnią, jeśli tak to na ile, i w jakim rodzaju emisji.
pokład opuściłem 50% na Plus .Ale kasa potrzeba na Forex .100 tyś pogoniłem dziś wpłata i do wieczorem 3,5 koła na Plus .A to nie wiadomo w kiedy wróci do gry .Takie fakty bez bajek .Może wrócę i coś pomogę .Powodzenia