Po konferencji poinformowani kupowali.
Zobaczcie ile kupiono a ile sprzedano.
Przed promocja która zbliża się wielkimi krokami (2 mce od zakończenia poprzedniej) pozytywy za chwile przekroczą 80% za ostatnie 30 dni.
Będzie git
Chodzilo mu o obroty. Że duże nie jak w warzywniaku Ale jak w Auchan. Jak nie będzie krachu to ja już niedługo na plusie. Trzymam kciuki za Wasze średnie.
jak dla mnie podaz i popyt... ktos jednak ciagle zarzuca rynek tanimi akcjami i to mnie niepokoi... bo niby dlaczego skoro ma byc tak dobrze. Mam tylko nadzieje, ze to mityczne juz " resztki Trigona ".
Na koniec pozytyw : na twitterze Blazej zapowiedzial fall update - rozumiem to jako jesienny dodatek. Kolejny duzy plus dla ekipy !!! Takie info trzymaja mnie tutaj, bo licze na mega zaskoczenie rynku udana runda sprzedazy promocyjnej.
jeśli wejdą przed albo na początku promocji na 80% pozytywow to byłoby świetnie. trochę szkoda że termin 2 miesięcy przerwy akurat wypadł mniej więcej na Halloween... jeśli nawet zrobią tuż przed to wielu będzie wolalo poczekać na wysyp w święto duchów a z kolei po, będą w zakupione gry grac a nie nabywać następne. ciekawe jak to spółka rozegra żeby zoptymalizowac sprzedaż