Tak jak kiedyś na spółkach Patra robili, baton zbiór a później jednym zleceniem baton rozebrany i ulica sie zabijała, ale oczywiście płocka tutaj nie ma to ten numer się nie powtórzy....... ;)
Walczymy..powiekszamy stany..bedzie gra..mysle ze tych z euvicka wytrzepia z akcji. I fundy depna..sytuacja sie zmienila..leszcze widza trupa ja widze zarobek..kto wygra...pozdr
taz mam na uwadze ponownie (4 x) ten walorek i ostatnio znowu dal mi zarobić kilka procent ponad zeta sprzedane kilka kilo dzisiaj tez kopiłem ...pozdr ale jak wiesz juz to to raczej krótkoterminowo
Mysle Apis ze wprowadza tam stara emisje..i z niej wyciagna jak najwiecej..to bedzie ostatni numer
..ale poki co tak to widze..bo fundy wylozyly kase juz na nia..trzeba przykrecic kurs..i potem ja wrzucic...jaki poziom widzisz maxymalny tam na wrzutke...
Teraz widze to tal ze cisną tez tych co ustawlili sie wyzej ze sprzedaza ta podaz sciagna ponizej zlotowki i pozniej masz arkusz pusty...robisz mocną potkretke i ...tak to widze..Qumak
różnie jeszcze może być, ale faktem jest, że ktoś te 1,5 mln akcji zebrał w dwa dni, raczej jedna osoba patrząc po zleceniach... a to już coś znaczy. takiej sytuacji nie było od dawna plus w panice wystawiony baton na 18 gr ;)