• Dom Analiz SII rekomenduje kupno z ponad 100% potencjałem wzrostu Autor: kwfx [31.11.147.*]
    Grupa Eurotel prowadzi sieci salonów sprzedaży podmiotów trzecich. Emitent współpracuje z operatorami telefonii Play oraz T-Mobile, operatorem Platformy Telewizji Satelitarnej „nc+”, jak również jest Autoryzowanym Dystrybutorem sprzętu Apple. Dom Analiz SII opublikował rekomendację inwestycyjną dla akcji Eurotel S.A. Cena docelowa w perspektywie 12-miesięcznej dla tych walorów ustalona została na poziomie...

link
  • Re: Dom Analiz SII rekomenduje kupno z ponad 100% potencjałem wzrostu Autor: ~dw [37.248.208.*]
    Istotnie, spółka notowana jest aktualnie przy mnożniku EV/EBITDA na poziomie ok. 3,5x.
    Min. 50% wyżej powinna być, wg. SII nawet 100% wyżej.
  • Re: Dom Analiz SII rekomenduje kupno z ponad 100% potencjałem wzrostu Autor: ~GH [89.76.153.*]
    skoro muszą aż usilnie wpychać rekomendacje to znaczy że presja na wychodzenie kolejnych jest spora.
    Takie rekomendacje zawsze wiążą się z tym, że ci co chcą opuścić pokład chcą podsycać popyt i upychać jak najwyżej.
    Ulica zawsze ogłupiała i mimo, że to jest klasyk to się udaje :)
    Bo tak musieli by pozbywać sie akcji aż do 9-11zł. a tak może im się uda wyżej.
    Ewidentnie widać, że ewakuacja trwa. Jedni juz ogłosili, że zeszli poniżej progu a to nie jedyni którzy stąd uciekają.
  • Re: Dom Analiz SII rekomenduje kupno z ponad 100% potencjałem wzrostu Autor: tomek1x1 [140.101.160.*]
    Dnia 2018-10-18 o godz. 09:26 ~GH napisał(a):
    > skoro muszą aż usilnie wpychać rekomendacje to znaczy że presja na wychodzenie kolejnych jest spora.
    > Takie rekomendacje zawsze wiążą się z tym, że ci co chcą opuścić pokład chcą podsycać popyt i upychać jak najwyżej.
    > Ulica zawsze ogłupiała i mimo, że to jest klasyk to się udaje :)
    > Bo tak musieli by pozbywać sie akcji aż do 9-11zł. a tak może im się uda wyżej.
    > Ewidentnie widać, że ewakuacja trwa. Jedni juz ogłosili, że zeszli poniżej progu a to nie jedyni którzy stąd uciekają.

Hmm czesto jest tak jak piszesz odnośnie rekomendacji, tylko ten Dom Analiz nie jest powiązany z żadnym domem maklerskim tylko z SII. Wiec w imieniu kogo mieliby wypuszczac takie reko?
    Kto jescze oprócz altusa wychodzil?
  • Re: Dom Analiz SII rekomenduje kupno z ponad 100% potencjałem wzrostu Autor: ~bob [37.109.33.*]
    Wynagrodzenie za rekomendacje Dom Analiz otrzymal od Eurotel. Ja nic nie sugeruje ale chyba wnioski nasuwaja sie same.
  • Re: Dom Analiz SII rekomenduje kupno z ponad 100% potencjałem wzrostu Autor: ~Pitagoras [85.14.122.*]
    Nawet jak podbiją i kurs wzrośnie tylko o 50% to mi wystarczy.Gdzie bym tyle zarobił w krótkim czasie?
[x]
EUROTEL -1,47% 26,80 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.