Lubię takich jak Ty, zawsze jest jakąś rozrywka, słaba bo słaba ale innej nie ma.... 1,2 to chodzilo od 3 lat i tego w dół nic nie przebije.....z resztą jutro może być odbicie
Drodzy moi dla mnie to wcale zle nie wyglada, im większy dół teraz tym większe prawdopodobieństwo ze na kursie tu może być druga Amica...i nie myśle tu o 6-7 zł na akcje.. raczej 100-200..
To jest przemysl farmaceutyczny, potrzeba na prawde duzo czasu aby przebadac i wyprodukowac lek. Rekomendacje posypia sie jak juz bedziemy blizej konca badan i wyniki testow beda zadowalajace. Wydaje mi sie ze nie ma na tym walorze osob ktore graja krotkoterminowo, raz ze wzgledu na niskie obroty, dwa ,kazdy myslacy akcjonariusz wie ile Glg moze byc warte...
Zgadzam się pytanie komu zależy od tygodnia by nie pozwolić na wzrosty, wciąż kilka tysięcy ordynarnie pokazywanych na sprzedaży, oby ktoś to wciagnał nagle i zrobił mu psikusa
Wystawiłam sporo tysięcy akcji na sprzedaż, bo nagła zmianów planów finansowych, a nie zbijanie ceny czy brak wiary w projekt. Jeśli ktoś chętny na okazyjną cenę, zapraszam. Śmiało.
Dnia 2018-10-22 o godz. 05:18 ~Agnieszka napisał(a): > Wystawiłam sporo tysięcy akcji na sprzedaż, bo nagła zmianów planów finansowych, a nie zbijanie ceny czy brak wiary w projekt. Jeśli ktoś chętny na okazyjną cenę, zapraszam. Śmiało.