Dnia 2018-10-16 o godz. 18:49 ~piter napisał(a): > Ten idi.ota w sierpniu kupował i wywalali i tylko w błąd wprowadził ulice. W dodatku Alek pomógł nam myśleć że chcą nam odebrać akcje. A to chodziło o odebranie kasy jak to chyba pisała Daria.
Nie wiem kim. Ale co za pomysł kupić a potem wywalić. Wątpię aby na tym zarobił a jeśli już to chyba wyprawka skórki nie była warta. Jakieś beznadziejne kombinacje. Już nie wiem co o tym wszystkim sadzić mam wrażenie iż ostatnia wyprzedaż to mega panika
Dnia 2018-10-16 o godz. 20:20 ~Misio napisał(a): > Nie wiem kim. Ale co za pomysł kupić a potem wywalić. Wątpię aby na tym zarobił a jeśli już to chyba wyprawka skórki nie była warta. Jakieś beznadziejne kombinacje. Już nie wiem co o tym wszystkim sadzić mam wrażenie iż ostatnia wyprzedaż to mega panika
Słupy to już skończyły grę 1,4-1,2. Alek wpierał ludziom że chcą odebrać akcje i żeby się nie dać bo to zagrywki Wiktora. Może to Moc walił w rynek i pisał pierdoły o wciąganiu przez weekendy i jadlzda na 5 zł.
Dnia 2018-10-16 o godz. 21:13 ~piter napisał(a): > Słupy to już skończyły grę 1,4-1,2. Alek wpierał ludziom że chcą odebrać akcje i żeby się nie dać bo to zagrywki Wiktora. Może to Moc walił w rynek i pisał pierdoły o wciąganiu przez weekendy i jadlzda na 5 zł.
jeśli ktoś z tego forum wierzył w to co pisał tu Moc to chyba tylko Ty a co do Alka to się okaże czy pisze tu prawdę i jest konsekwentny
Wszyscy jestescie konsekwenstni tak jak MOCZ, gordon, dani alek i inni co sie tutaj zaklinali ze nie oddadza, teraz sie okazuje ze wszyscy pouciekali a teraz wychodza infa o naiwnych krorzy brali drozej a oddaji taniej
Uwaga wysyp żywych kretynow. Dlaczego notowania jeszcze nie są zawieszone. Czy do zatrudnienia doradcy tak będzie że raz na tydzień? Kto wie? Takie coś to im będzie pasować
Tak jak w tym filmie sprawa sie rypla... babka umarla to przebrali jontka za babke zeby jubileusz zgarnac... za PISiorow taki kabaret nie przejdzie oj nie :D gizdy naganiajo na trupa uwaga inwestory! Nie dac sie wydudkac!
Dnia 2018-10-17 o godz. 12:08 ~Helmut napisał(a): > Tak jak w tym filmie sprawa sie rypla... babka umarla to przebrali jontka za babke zeby jubileusz zgarnac... za PISiorow taki kabaret nie przejdzie oj nie :D gizdy naganiajo na trupa uwaga inwestory! Nie dac sie wydudkac!
Dnia 2018-10-17 o godz. 14:39 ~Lolo napisał(a): > Prezes to forum ma w tyłku chyba go rozumiem czytając co tu wypisujecie
i vice versa- to forum ma gdzieś prezesa, który ma gdzieś akcjonariuszy i zostały już podjęte pewne czynności prawne aby pan (i)prezes był jednak zmuszony do udzielenia odpowiedzi na pewne pytania- tyle w temacie, nie jesteś wtajemniczony więc to wszystko co możesz wiedzieć
niezły numer, doradcy nie ma a aleja dalej na giełdzie, a może doradca jest tylko szefowi nie chciało się puścić info? to już osiąga poziom absurdu taka spółka powinna wylecieć dla zasady jeśli ta nasza giełda ma w ogóle mieć sens
Na getback? Tam to dopiero numer zrobili. W momencie wprowadzania na gpw już był to przekręt i jeszcze KNF ma czelność ostrzegać przed różnymi zagrożeniami. Śmiech na sali. Aleja powinna wylecieć z giełdy A drobni powinni dostać za akcję 1.5zl. Ale GPW i KNF jest od picia kawy... A dodatkowo mają prokuraturę na głowie....
Wypowiedzi utopionych leszczy na ALS powinni wystawić publicznie w ramach przestrogi, w ramach zimnego kubła wody dla otrzeźwienia umysłu. Żeby każdy wiedział że giełda to nie bajka i nie da się zarobić na takich cyprach. Co do knf to tylko głupcy wierzą w prawidłowe funkcjonowanie tej instytucji, na GB naganiali w TV a przed bańkami krypro ostrzegali. Tak się robi leszczy w konia bo leszcze naiwne.