• Drogi sterniku Autor: ~no [83.21.77.*]
    Jakże to widoczne sypanie i zbieranie sam ze sobą. Dla podsumowania, moje akcje kupione z rana poszły na IKE więc tego już nie odzyskasz. Dobranoc
  • Re: Drogi sterniku Autor: ~PrzemS [217.97.97.*]
    Racja. Widac ze zbieranie na niecierpliwości. Pytanie kiedy zdecyduje sie odjechac jak ostatnio
  • Re: Drogi sterniku Autor: ~no [83.21.77.*]
    Mogą odjeżdzac lub nie. Wisi mi to.Kupiłem nie na tyzień a na kilka lat. Zakup tych kilka kilo sztuk w piątek i dziś z konta IKE więc wiadomo że spekulowac nie można. Pokładałem sobie fakty. Nie potki czy domysły a fakty. Więc tak:
    - jest postępowanie w KNF w zakresie FIZ Altusa - Altus już nie prowadzi żadnych FIZ więc postępowanie maksymalnie co to dowali karę pieniężną - odrobią w grupie
    - Rockbrige TFI jest w pełni Altusa a tu KNF nie prowadzi nic.
    - Sprawa GETBACK jak znajdzie wyraz w układzie a ten za miesiąc to wszyscy ujrzą ulgę i zacznie to spływać jak po kaczce
    - Osiecki w końcu musi wyjść z aresztu.
    - Jakubas może wiele a akcjami nie sypie
    - co rok wypłacali dywidendę jak naet nie wypłacą za 2017 to Rockbrige to zrobi rok później

Oczywiście mogę staracić, zawsze może się coś nieoczekiwanego zdarzyć. Liczę jednak, że w najbliższych 3-4 latach wpłacą łącznie 2 zł dywidendy i całą kasę odzyskam a zysk ze spzedaży akcji policzę jako wisienkę na torcie. Za chwile wchodzą PPE to zrobi jazdę na akcje i znów ludzie zaczną wpłacać do TFI.

• Re: Drogi sterniku Autor: ~abc [85.115.35.*]
    no dodam tylko, nie ma zadnego postepowania KNF w sprawie Altusa
  • Re: Drogi sterniku Autor: ~DjscrKrolKawioru [89.64.31.*]
    Będą jajca jak posypia się odszkodowania dla Altusa. :)
  • Re: Drogi sterniku Autor: ~Monika [188.146.100.*]
    PRZESTAŃ MARZYĆ,PILNUJ JAJ.
  • Re: Drogi sterniku Autor: ~Monika [188.146.100.*]
    Nie masz racji ale tWÓJ WYBÓR !
  • Re: Drogi sterniku Autor: ~mike [37.248.156.*]
    trole się pochowały ,także to już lada moment.
  • Re: Drogi sterniku Autor: ~KresusFan [37.47.243.*]
    Wszyscy sie orzeniesli na Krezusa tu obroty jak u babci na bazarku z pietruszką to społka sie juz skończyła.
  • Re: Drogi sterniku Autor: ~mike [79.186.182.*]
    tylko co ty tu ciągle szukasz ?
[x]
ALTUS 2,86% 2,88 2026-04-02 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.