• Od euforii do depresji Autor: ~Maszynista [31.182.134.*]
    Mam wrażenie iż zapanowało tutaj totalne zwątpienie i depresja. A cóż faktycznie się wydarzyło przez ostatnie 2-3miesiace znaczącego w spółce aby wywołać takie spadki?
  • Re: Od euforii do depresji Autor: ~daro822 [5.173.145.*]
    Za chwilę może być komunikat z powodu małej liczby opadów wznowiliśmy handel na Ukrainie a w ostatnim komunikacie wkradł się błąd i drukarka nie wydrukowała ostatniej strony z informacją o dwóch umowach na 6 mln złotych.

A poważniej robią co chcą z tymi informacjami, wszystko możliwe.
  • Re: Od euforii do depresji Autor: ~Daria [5.173.120.*]
    Buahaha jak chcecie zarobic to dawac na stoppoint. Bedziecie jeszcze wspominac tego posta leszcze za pare lat ze taka okazja by wam oczy wybila... hehe myslec!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Od euforii do depresji Autor: ~als [109.207.108.*]
    oplują hejtem ale dobrej propozycji nawet nie zauważą
  • Re: Od euforii do depresji Autor: ~Maszynista [31.182.134.*]
    Cokolwiek nie działo by się z aleja czy będzie przynosiła miliardy zysków czy zbankrutuje i zostawi kupę długów ten dział jest o aleji nie stoppracie i o nowych grządkach inwestowania iluminatach kosmitach strefie 11 archiwum x tak trudno to zrozumieć?
  • Re: Od euforii do depresji Autor: ~Andi [37.47.138.*]
    Aleja to jeden wielki przekręt !!!!
    Omijać to wielkim łukiem jak nie chcecie stracić kasy.
  • Re: Od euforii do depresji Autor: ~Alek [79.185.124.*]
    Proszę jak usuwają posty. Hej to jest z waszej strony. Macie inne super spółki to na nie idźcie. Po co tu siedzicie. I tak kurs zostanie zawieszony. Zwolenników przejścia na stoppoint tu nie znajdziecie. Natomiast podejrzane jest ze tworzyć grupę która mówi 70 groszy gdy w ogóle nie ma ku temu powodu i 70 jest. Mówicie 30 i 30 jest. Wychodzi na to że należycie do grupy która tu spekuluje kursem. Moder to jest moje zdanie i mam prawo do jego wyrażania na forum. Za to skasowalas wszystkie te brednie gdzie piszą o przekrecie bo nie dają na to żadnych dowodów. Weź się do roboty
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.