Mam wrażenie iż zapanowało tutaj totalne zwątpienie i depresja. A cóż faktycznie się wydarzyło przez ostatnie 2-3miesiace znaczącego w spółce aby wywołać takie spadki?
Za chwilę może być komunikat z powodu małej liczby opadów wznowiliśmy handel na Ukrainie a w ostatnim komunikacie wkradł się błąd i drukarka nie wydrukowała ostatniej strony z informacją o dwóch umowach na 6 mln złotych.
A poważniej robią co chcą z tymi informacjami, wszystko możliwe.
Buahaha jak chcecie zarobic to dawac na stoppoint. Bedziecie jeszcze wspominac tego posta leszcze za pare lat ze taka okazja by wam oczy wybila... hehe myslec!
Cokolwiek nie działo by się z aleja czy będzie przynosiła miliardy zysków czy zbankrutuje i zostawi kupę długów ten dział jest o aleji nie stoppracie i o nowych grządkach inwestowania iluminatach kosmitach strefie 11 archiwum x tak trudno to zrozumieć?
Proszę jak usuwają posty. Hej to jest z waszej strony. Macie inne super spółki to na nie idźcie. Po co tu siedzicie. I tak kurs zostanie zawieszony. Zwolenników przejścia na stoppoint tu nie znajdziecie. Natomiast podejrzane jest ze tworzyć grupę która mówi 70 groszy gdy w ogóle nie ma ku temu powodu i 70 jest. Mówicie 30 i 30 jest. Wychodzi na to że należycie do grupy która tu spekuluje kursem. Moder to jest moje zdanie i mam prawo do jego wyrażania na forum. Za to skasowalas wszystkie te brednie gdzie piszą o przekrecie bo nie dają na to żadnych dowodów. Weź się do roboty