• Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Prokurator [31.0.65.*]
    Wpisy Trola (Arek cycek plus) jednoznacznie wskazują, że ktoś aż się gotuje by Braster nie miał środków na działanie, by kurs spadał i generalnie były kłopoty
    W połączeniu z wychodzeniem Ynwestara w rynek (zamiast pakietami sprzedać innym akcjonariuszom) ma to znamiona manipulacji kursem w celu przejęcia Spółki
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Rafał [37.7.251.*]
    Żeby sprzedać pakietami po drugiej stronie musi być kupiec.
    Brasterowi kończą się środki nie z powodu wpisów na bankier.pl tylko dlatego że, produkt się nie sprzedaje a koszta prowadzenia działalności sięgają 5-6 milionów na kwartał. Jeśli musisz mieć do kogoś pretensję to do władz spółki o to że, wybudowały zakład naprodukowali urządzeń i nie potrafią ich sprzedać oraz o to że, pomimo tego że, do 2019 zapowiadali że, rozpoczną sprzedaż urządzenia na wszystkich liczących się rynkach skończyło się jak na razie na Polsce oraz sklepie internetowym w Holandii.

• Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Prokur [31.0.65.*]
    Nikt do mnie się nie zgłosił z propozycją
    Inni akcjonariusze z walnego też nie potwierdzają by im coś proponowano
    Wniosek jest jeden
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Prokur [31.0.65.*]
    Jednak ktoś to odebrał, ale przy okazji zjechali kurs
    To nie jest profesjonalne, chyba że intencjonalne
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Prok [31.0.65.*]
    Czy czasem nie sprzedali na rynku by nie pokazywać kto odbiera?
    A że wyparowały środki inwestorów z TFI to inna sprawa
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~arek [188.147.100.*]
    i dlatego wszyscy uciekają od Rady Nadzorczej po Zarząd nie wspomnę o głównych akcjonariuszach którzy Was pasą papierem toaletowym od 16-go maja ....ale zabawa
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Prokurator [31.0.65.*]
    Dla kogo zabawa?
    Zabawa spółką?
    Kursem?
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Projur [31.0.65.*]
    Nie każdy ma stalowe jaja by wytrzymać pomyje lane przez profesjonalnego trola (Arek pod różnymi IP)
    To niestety działa
    Zwłaszcza w połączeniu z możliwościami funduszy
    Kurs leci w dół od prawie dwóch lat nie za sprawą wpisów na BRA tylko wraz z pogarszającą się sytuacją spółki oraz przez to że, spółka jest teraz rozliczana z obietnic złożonych w 2016 i 2017 roku. Prezes mówi potrzebujemy kolejnych 50 milionów a ja się pytam co udało się spółce osiągnąć za pieniądze z poprzedniej emisji.
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Cycek [5.173.224.*]
    Naiwny kolega nałykał się makulatury, zjechało mu pewnie do jednej trzeciej tego co wsadził i przecież nie on jest winien ze podjął taka decyzje, tylko ja na przykład, bo pisze prawdę której on zwyczajnie nie przyswaja bo wie lepiej.
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~arek [31.0.47.*]
    Nawet nie zauwszył źe TFI Inwestors ...opychało ludziom bezcenny papier toaletowy..po srednim kursie ok 1,60 zł..../akurat cena rolki /.... taki cennny WALOR
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~arek [31.0.47.*]
    A i dzieki za okreslenie pod moim adresem "profesionalny"....tak jestem taki bo opieram się na faktach i przepisach ...powiedz mi @Prokurator dlaczego na stonie Braster.eu...dalej TFI Inwestors posiada 10.27% akcji...i kiedy był komunikat o zajsciu ponizej progu 10%...ogolnej liczby akcji ?......gdzie komunikat !!!!!...zgodnie z prawem ...słucham
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Mat [5.173.240.*]
    Po co tu siedzisz i gnoisz o spółce, po co? Ja mam akcje i zależy mi żeby spółka zaczęła wreszcie zarabiać i też się wkurzam że idzie im pomału, ale potrafię się zachować w przeciwieństwie do was co zakładacie co rusz nowe wątki i aby dowalić i tak przez cały weekend!!
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~arek [31.0.44.*]
    Chyba nie zaprzeczysz ze glowny inwestor opchnał papier toaletowy po sredniej cenie 1,7 zł /jeden złoty siedemdziesiat groszy / ????? Jest kominikat.....zeby taki WALOR w takiej cenie ???? dziwne ...ciekawe po ile sypał Cypr...łatwo sprawdzić
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~arek [31.0.44.*]
    @golec w tej sytuacji ciezko okreslić bo nie wiadomo czy bedzie w ogole emisja...skoro się wysypali 8-9 pazdziernik pon-wt to rownie dobrze mogą nie miec juz ani jednej sztuki bo mieli sroda czwartek piatek zeby opchnac pozostałe 3,5%.....
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Psi [31.0.43.*]
    TFI mając swoich ludzi w RN ma psi obowizek pilnować inwestycji
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~arek [31.0.45.*]
    Słuchajcie...prawda jest taka źe społka ma stratę - 1,15zł po poł roku a kurs 1,35zł ....to co to jest warte ???....po 3 kwartałach będzie strata ok 2zł ...bo Cukiermanom trzeba zaplacic za "doradztwo"..wycieczki zarzadu do RPA.......helllllo tu ziemia
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Prok [31.0.43.*]
    Kurs został sztucznie zduszony
    Wykorzystano potknięcia zarządu
    Tak
    Ale te wpisy to celowe działanie na szkodę spolki
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Cycek [5.173.240.*]
    czy wyrażanie zdania na temat osiągnięć zarządu działającego na szkodę spółki, bo jak inaczej nazwac roztrwonienie stru baniek bez żadnych efektów? Kto monitorował wydatkowanie tych pieniedzy? Czy te pieniądze zostały racjonalnie wydane, skoro nie ma efektu? Ty może tego nie widzisz, ale to Twój problem, może to tylko deficyt intelektualny, może coś więcej...
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~Cycek [5.173.240.*]
    A u lekarza już byłeś z tym problemem?
  • Re: Kto chce przejąć BrasterA? Autor: ~golec [89.229.217.*]
    czy 1,35 to nadal bardzo dużo, jak sadzicie na ile spadnie braster
    Po ile będzie to zależy od dokonań zarządu, raportu za III kwartał, raportu o wielkości sprzedaży w III kwartale oraz od tego czy pozyskają finansowanie (jeśli tak i będzie to finansowanie za pomocą emisji nowych akcji to po ile zostaną one objęte).

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.