Ci co sie wysypali to maja fajne infa na stronie nowyporzadekinwestowania.pl inwestujcie moi drodzy poki czas. Bedziecie zalowac jezeli temat przejdzie wam kolo nosa :)
Wasza kolezanka dani juz dawno podobno wyszedl z alejki twiedzi ze to gniot i ze wychodzil juz dawno. Hehe czyli spolka lipa tyljo nagonka byla ok zeby wyjsc z syfa. Teraz wasza kolezanka nagania na stoppoincie bo mysli ze kupi. Ladnie sie spoldzielnia sypla
Elementem to jesteś ty. Bredzisz tu całe dnie. Ciekaw jaki w tym masz cel. Skoro może być tak że spółka pójdzie w zawiasy to w ogóle się nie otworzy.
Więc jeśli tak usilnie naganiasz to wiesz coś czego my nie wiemy.
I weź zmień nik. Każdy wie że jesteś facetem, po co ta maskarada
Na mgamest też wmawiałeś że naganiamy na spadki i że wiemy wiecej niż Ty. Nikt C tych śmieciuchów nie chce odebrać, chcemy żeby takie cypry jak ten przestały prosperować na giełdzie bo tylko siarę sobie robimy na arenie światowej. Trzeba zrobić porządek ze swołoczą.
nie warto się tym zajmować to już piach za dwa dni idą w zawiasy z których już nie wyjdą jeżeli zarząd z premedytacją nie zatrudnia doradcy to nie ma o czym rozmawiać, może coś ugrają jeżeli faktycznie założą to stowarzyszenie ale szanse raczej marne faktycznie dani się produkuje na stoppoincie i pisze że sprzedał aleję, przecież to żal a tak tutaj atakował wszystkich pamiętam jak mu wyłożyłem co mi się w spółce nie podoba to było już po pierwszych poważnych spadkach w czerwcu (brak raportu itp) przyczepił się jakiegoś słówka i obrócił wszystko w to że jestem naganiaczem, a wtedy przecież już było widać co się święci, co mądrzejsi widzieli to już rok temu jak choćby Szkopek puścił wszystko na górce po 1.3-1.4 i szczęśliwy teraz dani wielki znawca na stoppoincie a pewnie nieźle wtopił chociaż może faktycznie czmychnął z tonącego okrętu zostawiając swoich "kumpli" jak brał po 20 gr to nawet zarobił
Poczytajcie o e commerce i planach rzadu, moze komus temat spasuje i sie w nim odnajdzie. Zostala w was zaszczepiona nienawisc do stoppointa, teraz macie okazje przekonac sie jak jest na prawde. Poczytajcie na http://nowyporzadekinwestowania.pl i pomyslcie wlasnymi glowami. Duza kasa wam przejdzie kolo nosa. Dani juz wyczul kosc, cos w tym musi byc. Zapraszam.
Wiemy też że pisałeś o 70 groszach a potem o 30. Należysz więc do bandy która spekuluje tutaj i w krótkim czasie doprowadziła kurs na zapowiadane poziomy. Nie jesteś nieuchwytny. Prędzej czy później odpowiednie organy Cię zlokalizuja
Kazdy kto przewidzial ze bedzie tutaj 30 gr ma przewalone? Nie ran mych uczuc czlowieku. Nikt nie odpowie za to ze ma wiecej oleju w glowie i widzi ze cos jest do kitu tylko dlatego bo jakas banda ograniczonych leszczy znowy utopila...
A wy no to skoro idzie w zawiasy to po co tu nadal nadajecie i tak nikt stąd wam nie przejdzie nigdzie bo nie może. Wychodzi na to że wiecie że spółka prędzej czy później będzie odwieszona i macie w tym cel.
I nie mówcie tu o hej ie bo hej to wy rozsiewacie niewiadomo po co
Też tak myślę. Jest tu parę osób z grupy która tu spekuluje. Mają prawdopodobnie informacje od osób które mają dostęp do informacji niejawnych. To oznacza jedno. Prokurator. I żadne tłumaczenia nie pomogą. Kraty jak nic
Zero odpowiedzi na konkretne zarzuty tylko hejt. Psychiatra to raczej tobie potrzebny bo siedzisz i rozsiewasz niepotwierdzone informacje na spółce której oczywiście nie masz. To trzeba mieć zryte pod kopułą żeby tracić czas na takie zagrania.
A o mnie i innych akcjonariuszy się nue martw. Jeśli zarząd celowo dążył do zawieszenia spółki a kto wie nawet wykluczenia z giełdy, my akcjonariusze pociagniemy ich do odpowiedzialności