Super. Konwersja skończona? To teraz popatrzmy na zyski :) a nie. Zapomniałem. Tu się nie patrzy na zyski ani przychody. Tu głównym punktem programu jest konwersja
Ja pytam jak tam kurs ekspercie :) bo chyba coś nie wychodzi :) PS. Nie wiem czemu odrazu się denerwujesz, czyzby to było niewygodne? Ja wiem lepiej chodzić po forach i wyśmiewac się z innych :) tak jak bolek i Inne mieszka
A czemu słaby skoro taka genialna spółka hahaha inwestujesz dla idei skoro podoba Ci się posiadanie akcji spółki z miernym kursem i wyobrazeniem sobie jak to jest wspaniałe? :) przecież tu cały czas płaczesz jaki to kurs jest, a nawet akcji nie masz hahahahha
Za jedną akcję Termo liczyli 15 akcji spółki GNV o cenie nominalnej 10 gr. Cena akcji podczas debiutu ma wynosić między 20 a 40 gr. Policz sobie ile wtedy powinny kosztować akcje Termo
Oczywiscie ze to mozlwie ale policz ile po dzisiejszym kursie wycenia sie akcje gnv? 2 gr? i co z emisja ktora juz zapowiadaja? moze maja 54% ale po emisji jesli nie kierowanej beda miec mniej niz 50% wiec cala zamiana to blaga.