Wszystko jest możliwe bo głupota ludzka nie zna granic a w naszym kraju szczególnie jasno to widać. Wycena na dziś to 10 mln euro co według mnie jest śmiesznie nisko jak na spółkę z ludźmi o takich kompetencjach. Oczywiście z rynkiem się nie dyskutuje tylko, że to co się dzieje obecnie na kursie CPA trudno nazwać rynkiem. Zupełny brak obrotów. Wyjaśnij mi proszę dlaczego według Ciebie za taki stan rzeczy odpowiada skup.
Dlatego miedzy innymi skup bo robiony byl po to miedzy innymi, zeby kasa poleciala do zarzadu a nie dla firmy,i zeby nie skup to nie mialo by z czego spadac :)
Kasa poszła do właścicieli nie tylko do tych, którzy są w zarządzie ale do wszystkich, więc było to uczciwe. Jak jest taki stan rynku jak obecnie to spada i nie ważne jaki jest poziom więc ten argument jest nie trafiony według mnie.
Panowie spada gdyż nie ma pod co rosnąć. Wcześniej kurs rósł pod skup. Teraz jest niewyjaśniona sprawa PiP i dodatkowo rynek słaby. Będzie korzystne rozwiązanie PiP kurs wzrośnie, bez tego będzie słabe bujanie i podążanie za rynkiem.
Spada juz od 4,6 argument ze jest to tylko i wylacznie wina rynku? Zakladam sie o flaszke ze bedzie min 2 zeta. Jezeli przebije 2 to bedzi 1 zeta. Tak jak pisalem wczesniej ja nie kupuje do momentu kiedy zarzad firmy od nowa nie zacznie kupowac akcji pod kolejny skup, tak to chyba dziala. :) Kazdy broni swojej wersji mi jest latwiej bo jestem w tej chwili po za rynkiem.
Napisałem o PiP tu jest problem Capitala sytuacja nie jest klarowna a rynek tylko pomaga w spadku Capa w obecnej sytuacji. Na obecną chwilę całą kasę mam zapakowaną w Decorę jest wezwanie (dziś ostatni dzień na zakup).