No ciekawe, do tej pory nie podali info o zatrudnieniu autoryzowanego doradcy. Dziś ostatnia szansa sprzedać jeżeli za 4 dni kurs pójdzie w zawiasy Ale z drugiej strony patrząc na zagrywki na tej spółce to nie zdziwiłbym się jeżeli to celowe zagranie i jutro pojawi się info że doradca jest. A dziś część ludzi pozbędzie się śmiecia bojąc się zawieszenia Ta spółka to porażka
Moja? Pisałem już miałem akcje alei w 2017 i zostawiłem sobie ją w obserwowanych bo sam kiedyś wierzyłem. no może nie w 5zł ale w 3zł I nadal trochę nie dowierzam że aż taki przekręt odwalili
Albo jesteście tak naiwni albo tak ograniczeni. Każdy wie że ta spółka nie pasuje do obecnych czasów i realiów inwestorskich. Premier Morawiecki zaciąga pasa i grzeje bicz na takie spółki jak ta. Co jeżeli się teraz okaże że spółka to słup wykorzystywany no zacniejszych wałów?
Całe szczęście że sprzedałeś te swoje trzy akcje powyżej 1zl tak to masz na tabliczkę czekolady. Jak byś się nie wyleczył to teraz mógłbyś se kupić Prince polo małego w sklepiku szkolnym. Jesteś miszczem.
pójdziecie na dno i właśnie za takie teksty, za obrażanie i za wyzywanie tych co ostrzegali ja posłuchałem i teraz mam spokój a wy se zakładacie stowarzyszenia i patrzycie jak wasza kasa idzie do piachu karma
Poczytaj co sam powyżej napisałeś. I jaki jest w tym sens. Nie unoś się odrazu. Nie miałem zamiaru Cię obrażać. Chcę Ci tylko uświadomić iż piszesz bez sensu.
Obrażacie? Jestem jeden i nikogo nie obrażam i wcale nie myślę że ktoś psem ile kupi akcje alejki. Wogole na jakiej podstawie uważasz że mam akcje a po drugie że chce sprzedać?