Dnia 2018-10-10 o godz. 09:49 ~Slim napisał(a): > A nie zwalanie kursu o 17, co da teraz kupno o godz. 9?
Slim, co sie tak niecierpliwisz. Tutaj nikt z dużych nie sprzedaje. To tylko ci którzy nie chcą czekać. Niech zejdzie nawet poniżej 1 zł. To będzie raj dla tych co to zbiorą. Na niego przyjdzie czas, że będzie chodził powyżej 20 zł.
ja tylko pytam o logikę, większą jest kupić o 17 na koniec niż rano o 9 . Może w 20 to aż nie wierze, chyba że w 2022, ale też liczę na solidne wzrosty, pytanie, kiedy tu będą ( a może już są) rozmowy z inwestorami ?? przecież to tylko 7 miesięcy zostało
Dnia 2018-10-10 o godz. 13:53 ~slim napisał(a): > ja tylko pytam o logikę, większą jest kupić o 17 na koniec niż rano o 9 . > Może w 20 to aż nie wierze, chyba że w 2022, ale też liczę na solidne wzrosty, > pytanie, kiedy tu będą ( a może już są) rozmowy z inwestorami ?? przecież to tylko 7 miesięcy zostało
O rozmowach i tak dowiemy się na samym końcu. Wiadome do tej pory jest to, że już są chętni do zakupu patentu na lek na obecnym etapie badań, ale oni wolą doprowadzić badania do końca, znaleźć producenta i dystrybutora leku i zarobić na tym spore pieniądze. To jednak wymaga czasu i kapitału. Teraz trzeba czekać na zakończenie badań klinicznych i na ogłoszenie wyników. Jestem optymistą i uważam, że nawet 25% badanych u których będzie odpowiedź pozytywna to 25 osób z remisją nowotworu na 100 uczestników badania. To będzie bardzo dobry wynik. Znam lek, gdzie na ponad 100 leczonych osób na koniec badania pozostały tylko 2 osoby. Lek nadal jest uważany za jedyną alternatywę w jednym z przypadków raka, kuracja trwa około roku, a jego cena za 112 tabletek ( starczy na miesiąc), to ponad 14.000 zł. Rak to nie je bajka, a organizm ludzki jest nie zbadany co do reakcji na leki. Jednemu pomoże, drugiemu jeszcze bardziej zaszkodzi. Ja poczekam i jeszcze dokupię. Tutaj jeszcze będzie ciekawie.
co masz na myśli wiadome że są chętni do zakupu patentu? Fakt, była jedna wzmianka, że ktoś by kupił pakiet od apollo, to miałem na myśli? A ciekawe, czy fakt podjęcia np. rozmów z partnerem też jest komunikowany, czy dopiero nagle z bomby po fakcie?
Dnia 2018-10-10 o godz. 15:39 ~slim napisał(a): > co masz na myśli wiadome że są chętni do zakupu patentu? > Fakt, była jedna wzmianka, że ktoś by kupił pakiet od apollo, to miałem na myśli? > A ciekawe, czy fakt podjęcia np. rozmów z partnerem też jest komunikowany, czy dopiero nagle z bomby po fakcie?
O chętnych na zakup patentu, nie pakietu od apollo, mówił prezes jeszcze przed badaniami klinicznymi. Już wtedy mieli ofertę za jakieś miliony złotych. Nie chce mi sie szukać jego wypowiedzi, ale wiem że była. Było chyba też coś w opisie rekomendacji. Nie chcieli sprzedać, bo na to nie pozwolą im amerykanie. Tutaj się święci duża kasa i trzymają rękę na pulsie. Zauważ, że GLG Pharma LLC już współpracuje z innymi firmami farmaceutycznymi w stanach, które są zainteresowane tym patentem i innymi projektami. Przecież już informowali o rozmowach i współpracy. Śledź to co piszą u nas i w stanach to będziesz miał szerszy obraz tego co sie dzieje. Komunikaty są na bieżąco, a więc na pewno coś napiszą. Tutaj może być w każdej chwili wystrzał w górę. "Nie znamy dnia ani godziny". Ale to są tylko moje przemyślenia.
Nie bez znaczenia ma też sytuacja na giełdach w stanach i europie. O naszej nawet nie wspomnę. Jest coraz gorzej więc, albo uciekać, albo przeczekać. Parę kryzysów mam już za sobą. Poczekam.