• Celebryci Autor: ~Tomaszek [213.150.232.*]
    Jakoś NJU Mobile, jedyna słuszna słuszny operator korzystający z ORANGE nie korzysta z usług gwiazd, celebrytów i ma się bardzo dobrze. Celebryci mają przyciągnąć klientów? BZDURY!
    Każdy rozgarnięty człowiek potrafi porównać oferty i wybrać najlepsza i MANAGEROWIE PLAY powinni wiedzieć ze bardzo dobra oferta zostanie znaleziona przez klientow bez konieczności generowania kolejnych strat zatrudnianiem celebrytów.

PS. Teraz składacie się na nowe Ferrari dla Władysława Wojewódzkiego syna SB

Ja­kub Wła­dy­sław Wo­je­wódz­ki to, jak moż­na wy­czy­tać w In­ter­ne­cie, syn Bo­gu­sła­wa Wo­je­wódz­kie­go, funk­cjo­na­riu­sza SB i pro­ku­ra­to­ra PRL-owskie­go wy­mia­ru spra­wie­dli­wo­ści. Wo­je­wódz­ki se­nior za­pi­sał się w hi­sto­rii, peł­niąc ro­lę pro­ku­ra­to­ra z ra­mie­nia Pro­ku­ra­tu­ry Ge­ne­ral­nej w spra­wie tzw. „pro­wo­ka­cji byd­go­skiej” z 19 mar­ca 1981 ro­ku. Ku­ba za­czy­nał ka­rie­rę od har­cer­skiej roz­gło­śni ra­dio­wej w la­tach 80-tych a po­tem roz­wi­jał ją w pry­wat­nych me­diach aż do sta­tu­su gwiaz­dy TVNu. Je­go kum­pel Mi­chał Fi­gur­ski to, jak czy­ta­my w sie­ci, syn Zbi­gnie­wa Fi­gur­skie­go – ostat­nie­go dy­rek­to­ra ge­ne­ral­ne­go Fun­du­szu Ob­słu­gi Za­dłu­że­nia Za­gra­nicz­ne­go (FOZZ) i za­stęp­cy li­kwi­da­to­ra FOZZ. Ro­dzi­ce Mi­cha­ła po­noć po­zna­li się w Mo­skwie, gdzie gwał­ci­ciel wła­snej żo­ny przy­szedł na świat. Co cie­ka­we – pań­stwo Fi­gur­scy przez ja­kiś czas miesz­ka­li w Pol­sce, a po­tem zna­leź­li się w Bej­ru­cie. To jesz­cze o ni­czym nie świad­czy, ale w la­tach osiem­dzie­sią­tych ra­czej nie wy­jeż­dża­ło się bez pod­pi­sa­nia od­po­wied­nich lo­ja­lek

http://www.bibula.com/?p=59106
  • Re: Celebryci Autor: ~Bbb [213.17.170.*]
    Nie zazdrość. To tylko samochód.
    I nie kolportuj takich bzdur, bo porównywanie Play do Nju jest ogóle nie na miejscu.
  • Re: Celebryci Autor: ~nn [193.200.47.*]
    Dnia 2018-10-10 o godz. 11:09 ~Bbb napisał(a):
    > Nie zazdrość. To tylko samochód.
    > I nie kolportuj takich bzdur, bo porównywanie Play do Nju jest ogóle nie na miejscu.

idz do salonu to zobaczysz..raczej nie zobaczysz-ludzi-klientow:)
    UKE podało statystyki przenoszenia numerów za Q3. Do Play przeszło ponad 120 tys. numerów, czyli najwięcej spośród wszystkich operatorów.
  • Re: Celebryci Autor: ~Tomaszek [213.150.232.*]
    Dnia 2018-10-10 o godz. 12:12 ~Bbb napisał(a):
    > UKE podało statystyki przenoszenia numerów za Q3. Do Play przeszło ponad 120 tys. numerów, czyli najwięcej spośród wszystkich operatorów.

W trzecim kwartale klienci oddali 144 tys. numerów w Playu i to najgorsza statystyka na rynku. Jednocześnie udało się przyciągnąć 121 tys. nowych użytkowników, czyli netto firma straciła 22 tys. użytkowników. Gorzej było tylko w przypadku Orange.

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/play-najwieksze-spadki-gieldowe-gpw-gielda,52,0,2417972.html
    Nadal Play przyciągnął 120 tys użytkowników, więc celebryci przyciągają. Żaden inny operator nie przyjął tak wielu nowych użytkowników.
    Dnia 2018-10-10 o godz. 11:09 ~Bbb napisał(a):
    > Nie zazdrość. To tylko samochód.
    > I nie kolportuj takich bzdur, bo porównywanie Play do Nju jest ogóle nie na miejscu.

Uzasadnij to co napisałeś.
    Nie znam nikogo kto w PLAY jeszcze jest. Wszsycy co do NJU przeszli mówią że to było najlepsze posunięcie w ich zyciu.

Co ja mam Ci uzasadniać? Że w Play jest 15 mln klientów? NJU to marka Orange tak, jak RedBull Mobile
  • Re: Celebryci Autor: ~Kitaro [185.20.175.*]
    Ale bzdury piszesz...
    Nie znasz nikogo, kto ma numer w Play...? Biorąc pod uwagę, ze liczba użytkowników Play to 15 mln, wole nie pytać gdzie mieszkasz i jakich znajomych posiadasz
    Dnia 2018-10-10 o godz. 21:46 ~Kitaro napisał(a):
    > Ale bzdury piszesz...
    > > Nie znasz nikogo, kto ma numer w Play...? Biorąc pod uwagę, ze liczba użytkowników Play to 15 mln, wole nie pytać gdzie mieszkasz i jakich znajomych posiadasz

Wiele osób które znam mają lepszą ofertę i miały telefon w PLAY.
    Gdzie mieszkam? Tam gdzie internet śmiga po światłowodzie z prędkością 1GBit i można sprawdzić/porównać oferty różnych firm. Pytanie jest gdzie ty mieszkasz że nic innego poza PLAY nie ma zasięgu.....
[x]
PLAY 0,00% 38,52 2020-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.