• A ja to Tak widze Autor: ~andy [178.42.134.*]
    Akcję przenoszą na Cypr. Chcą ominąć podatki w Polsce dlatego zanizyli cenę akcji. Wieksze zyski na cyprze zero podatku. A co może firmie się stać 1. Firma wyjdzie na prostą wtedy wiadomo akcję w gore 2. Firma idzie na dno . Wtedy nie mają wyjścia muszą podbijać kurs że upchnąć akcję + "dobre komunikaty " typu petrolinwest Ą tu można będzie daać sporo takich komunikatow. Tak czy inaczej jedziemy na 30zl - do roki ?
  • Re: A ja to Tak widze Autor: ~andy [178.42.134.*]
    I osobiście obstawiam 1 wersje
  • Re: A ja to Tak widze Autor: ~Braster_fan [5.173.240.*]
    Takie wolumeny sa niemożliwe na tej spółce. Gdyby ktoś sypną papierem w takiej ilości to od razu było by 0,1 PLN. Ty był/jest podażowy, ale jest tez ten co odbiera papier, ulica im za dużo nie skubnie bo się boi. Wersja nr. 1 jest wielce prawdopodobna.
    Moze byc tez tak ze jakiś fundusz zdecydował o wysypaniu papier, volumen ok 1 mln by się zgadzał (to aż 10% wszystkich papierów !).
    Myślę jednak ze bez nagranych odbiorców to by po prosu było pusto w koszyku zlecen kupna juz po 100 tys.
    Cos tu jest na pewno rozgrywane, dowiemy sie kiedyś. Na razie trza nerwy na wodzy trzymać. W tej chwili na stop lossy juz za pozno...
  • Re: A ja to Tak widze Autor: ~misiek [46.134.7.*]
    zgadzam się, tu jest rozgrywana przyspieszona ewakuacja funduszy ubranych 900% wyżej w emisji.

ratują grosze za wpompowane złotówki. za chwilę nie będzie i tego.
  • Re: A ja to Tak widze Autor: ~andy [178.42.134.*]
    Nie bój się chłopie. Oni musza zarobić. Nie zarobią jeśli będzie taka cena ^^ Jest teraz czas odbierania . Cene wlasciwa ustala pozniej
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.