Czy projekt w ramach programu „Środowisko naturalne, rolnictwo i leśnictwo” Biostrateg Narodowego Centrum Badań i Rozwoju realizowany przez ZUK Stąporek jest coś wart? Czy nie ma to znaczenia? Czy może jest tak jak napisano w innym poście na tym forum, że to skansen i komuna? Nie wydaje mi się, jeżeli spółka prowadzi badania i prace rozwojowe to na pewno nie jest to skansen, a komuna to już odeszła ...
jeden kupuje wykres drugi zdjecia, a kolega niech sie wysili i pomysli co to za liczby moze jakies wnioski beda. cudotworca nie jestem i nie wiem co zagra. wykres powie . pozdrawiam.
Po pierwsze nie wiadomo co to za zdjęcie! Stare i nieaktualne, bo z 2011 roku. Z opisu wynika, że to nieruchomość BonczekHydroforgroup, Elewacja to już powoli do odmalowania, w drugim tle widać odnowiony biurowiec. Działka mega duża.
Wykres do mnie mniej przemawia, liczby już kiedyś zawiodły. Ale różne rzeczy mają znaczenie. Są sposoby sprawdzone, to może i teraz zadziałają. W spółce pojawił się tajemniczy inwestor, to przypuszczalnie ruszy z gorącymi sprawami ...
Witam Forumowiczów, jest zupełnie nowa analiza dotycząca tej spóły. Bardzo nowatorska, model analityczny został zaktualizowany i udoskonalony. Wynika z niej, że jeśli dzisiejsze notowania zamkną się poniżej 1,51 złotego to w przyszłych 6 sesjach czekają nas silne wzrosty ceny akcji tej spółki, nawet 25 - 40 %, a notowania mogą przekroczyć nawet cenę 2 zł. To super wiadomość. Opłaca się ją znać.
Zdjęcie Zakładów Urządzeń Kotłowych jest widoczne w broszurze, którą można znaleźć na stronie www. Jest to kilka obiektów o różnej wielkości. W tym nowoczesne hale produkcyjne również.