• MAFIAAA!!! Autor: ~oe [95.175.8.*]
    j.w.
  • Re: MAFIAAA!!! Autor: ~wr [83.238.128.*]
    oooo, zaczyna sie <3
    Mafia, bo spolka ma bezsensowny produkt i nie zarabia pieniedzy. Ale to, ze to wszystko przed wlozeniem pieniedzy w akcje bylo widac w sprawozdaniach finansowych, ktore wystarczylo przejrzec i po prostu nie finansowac takiego badziewia to juz niewazne :)
    Mafia was okradla, oczywiscie.
    Przyjechali smutni panowie ubrani na czarno, przylozyli pistolet do glowy i powiedzieli KUPUJ po 15zl.
    A po pol roku przyjechali drugi raz i powiedzieli UŚREDNIAJ po 5zl.
    Tak bylo, do mnie tez przyjechali, ale potem sie po prostu obudzilem z usmiechem na ustach.
  • Re: MAFIAAA!!! Autor: ~Cycek [5.173.240.*]
    W takim razie ja i kilka innych osób które Was tu ostrzegały to prawie jak policjanci gospodarczy:) trzeba było słuchać, pieniądze by były, a tak ani pieniedzy ani satysfakcji.
  • Re: MAFIAAA!!! Autor: ~W140 [81.161.204.*]
    Wszyscy ci co głosili prawdę i tylko prawdę byli nazywani Trollownią.

Ja, Cycu, Twister, Swiss itd itp.

Najlepsze jest to że co niektórzy, nadal ślepo zapatrzeni w spółkę myślą że to wszystko pisze jedna osoba, która chce wyrwać leszczom ostatnie akcje ;)
  • Re: MAFIAAA!!! Autor: ~Cycek [5.173.240.*]
    w tym myśleniu o jednej osobie swoją role odgrywali płatni naganiacze halickiego. Przecież z jednej osoby, która pisze pod wieloma nickami wariata łatwo zrobić i taki tez był przykaz. Kiedyś tu napisze czego się dowiedziałem przy okazji, ale jeszcze nie teraz, teraz popodziwiam komentarze po nadchodzącym Infie:)
  • Re: MAFIAAA!!! Autor: ~oe [95.175.8.*]
    ...Jeden Wielki Przekręt...!!!!!!!!!!!!
  • Re: MAFIAAA!!! Autor: ~arek [188.147.106.*]
    film kryminalny. ..dlatego miło się ogląda
  • Re: MAFIAAA!!! Autor: ~zapakowany [89.229.217.*]
    jaką macie średnią, ja mam 19k ze średnią 3,14 pln
  • Re: MAFIAAA!!! Autor: ~Kacper [5.184.205.*]
    Warto sprzedac puki czas odkupim na. groszach to juz idzie w piach
  • Re: MAFIAAA!!! Autor: ~arek [188.146.226.*]
    nie gram na bankrutach. ..także mnie nie pytaj. ....patrzę tylko sobie jak robią Was w bambuko. .jestem strategiem i gdybym chciał oszukać zrobił bym podobnie. ..schemat zawsze jest podobny, pewne szczegóły ulegają modyfikacji
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.