W tym roku weszły w życie nowe przepisy odnośnie rynku NC. Nikt nie wyjaśnił, więc pozwolę sobie to zrobić. Do momentu aż pewien osobnik z zarządu Alei zgodnie z wymaganiami gpw nie wyda komunikatu o podpisaniu umowy z AD, czyli autoryzowanym doradcą będziemy mieć to co właśnie się dzieje teraz czyli brak handlu. Jeżeli nie podpisze umowy do 14.10 notowania zostaną zawieszone. Brakiem profesjonalizmu jest ze strony zarządu GPW, że dodatkowa kara nie weszła od 1.10. Po podpisaniu umowy aleja wraca na notowania o 11 i 15. Nie musicie się obawiać, że nie podpiszą umowy z AD . W teorii już to się stało. Dlatego zróbcie sobie przerwę do następnego raportu.
No a skąd masz pewność iż jednak podpiszą? Mam wrażenie że "oni" mają tą spółkę głęboko w d. Skoro faktycznie przynosiła zyski to trzeba było naprawdę olać mocno temat aby kurs aż tak poszybował w dół.
Skonczycie tak jak na mgames i getbeck. Ta spolka dolaczy do tego wlasnie grona. Kto chce zarobic gruby szmal ten ma pod nosem perelke, calkiem niedaleko...
Jeżeli ktoś nie ma mocnych nerwów zalecam sprzedaż przy pierwszej możliwej okazji. Akcje dadzą zarobić więcej niż Wam się może wydawac, ale będzie to wymagać czasu. Do tej pory wszystko co się dzieje jest nie zgodne z przepisami.
Ah ucieło mi wiadomość. Nie zgodne, dlatego jesteśmy na fixach. Niestety nikt za to nie poniesie odpowiedzialności poza nami. Czekamy na raport O podpisaniu umowy i na kolejne informacje w raporcie.
Dnia 2018-10-09 o godz. 11:16 ~Alek napisał(a): > To się nadaje do prokuratury. Xxx serio zglosiles sprawę już?
a jak myślisz? poprzednio dostałeś ode mnie na mail odpiwiedz z KNF,ale teraz mam zakaz sorry.Jak to mówił Adam Słodowy"zrób to sam" a się przekonasz co Ci powiedzą. Więcej na priv choć nie wszystko