problem z plynnoscia finansowa forumowiczu co moze spowodowac podwyzszenie kapitalu czyli dodruk papieru bez pp ? lub co gorsza zlozenie wniosku o sanacje.
A dlaczego mialyby nie byc spelnione bo kurs szoruje po dnie? Wyniki za polroku bardzo dobre. Trzeci kwartal zamknal miesiac temu i rowniez byl zapewne swietny bo innych przeslanek nie bylo. Owszem czekaja nas rozprawy, ale wszystko jest do wyciagniecia. Swoja droga ciekawe jak tamci postawia ten magazyn soli bez fkd. Czekamy na nowe karty. Jedno trzeba przyznac jest tutaj zla polityka kredytowa, bardzo ciezka i wyniszczajaca
chyba niechcący przy umówionej wymianie akcyjek na określonym niskim poziomie trochę za dużo wpadło ulicy ....stąd te katastroficzne wizje- chcecie wypłoszyć ?..znaczy to wg mnie - można kupować ..do 40 gr ..50 gr ...spokojnie
Mam nadzieję, że odważą się opublikować raport przed 17 i dowiemy się czegokolwiek. Na dzień dzisiejszy 30 może być i mało i dużo, zależy jakie perspektywy tu czekają. Jeśli nastąpiła totalna utrata płynności to wiadomo czego można oczekiwać. Jeśli chcą uspokoić nastroje to trzeba jasnych komunikatów, a na razie jest zupełnie przeciwnie. Nie wiem czy zdają sobie sprawę, że zrażają tym do siebie rynek na bardzo długi czas. Ludzie wiele rzeczy są w stanie zrozumieć i zaakpcetować, ale zdecydowanie nie przejdzie takie chowanie głowy w piasek.
1.5 mln. mogą mieć z emisji akcji. Nie słychać żeby się na emisję szykowali więc albo potrzebują więcej, albo nie potrzebują wcale. Pożyjemy zobaczymy.
Jeßli jest kurs bardzo nisko i do tego mocna podaż standartowo w zdecydowanej większości świadczy to o niechronnej tragedii skoki jeszcze są może i dość mocne ale jeśli nie są w stanie spłacić obligacji o do tego opóźniają raport mi to wygląda tylko na jedno i to by było na tyle
zbijają ile się da bo zupełnie brak chętnych z zewnątrz układu...i niewiele ich to kosztuje: szukając analogii na nc do roku wstecz to nie zdziwi zjazd do kilunastu gr