Prawda jest taka, że gracie cwaniaków i znawców ale nie macie zupełnie zadnego wpływu na to co się dzieje, czy to w spółce czy tez z kursem akcji i w sytuacji gdy to wyprostują i wyjąsnią ( co nie jest niemożliwe), będziecie wciągac papierki dużo wyżej , na górkach jak zwykle...:)
Po pierwsze szacunek dla kobiety obligatoryjnie sie należy. Po drugie altus jest z zasady przegrany. Po trzecie to jest tfi-ja to rozumiem jako instytucje zaufania publicznego. No na pewno sad nie przetrzymywalby kogos za niewinnosc.
Ja też już odpuściłem. Pozbyłem się większości z tego co miałem z niewielką górką. Liczyłem na równomierny wzrost od wrześniowych dołków, ale przenoszenie funduszy pod zarząd Rockbridge to sygnał, że jest źle się dzieje i lepiej nie będzie w Altusie. Także trzymajcie się na razie. Od czasu do czasu zajrzę. Zostawiłem sobie niewielką paczkę tak poglądowo, aby za rok wyciągnąć z tego jakieś wnioski.
Jestem DUMNA Z TROSKI O OGNISKO DOMOWE i moje "gary" ,rozumiem że twoja matka,siostry,żona NIE GOTUJĄ ?! KRZYCZ ILE MASZ SIŁ a w przerwach pojmij że ja mam pojęcie...MÓJ MĄŻ przecież nie musi być tym "od garów"...i nie jest.
Właśnie IDZIEMY NA MSZĘ DO KOŚCIOŁA ŚW.Anny na 19.00...pomodlę się za ciebie.Co do "łapek" codziennie słyszę że jestem 1%.Posłuchaj wczorajszego i dzisiejszego przesłania Papieża Franciszka.Na PGE odbyły się Rekolekcjie i Nocne czuwanie...wyślij dzieci i obierz prawidłowe kroki w życiu.SUPPORT DLA SYNODU.