• przetrzymać Autor: ~Jaro [83.27.45.*]
    Licencji nie cofną.Do 7 raczej prędko nie wróci.Ale to już chyba minima.Przetrzymać!
  • Re: przetrzymać Autor: ~Monika [188.146.38.*]
    COFNĄ ! CHYBA ŻE SIĘ PIERWSI WYKOŃCZYCIE I NIE BĘDZIE JUŻ PODMIOTU !
  • Re: przetrzymać Autor: ~janek [37.47.47.*]
    Prawda jest taka, że gracie cwaniaków i znawców ale nie macie zupełnie zadnego wpływu na to co się dzieje, czy to w spółce czy tez z kursem akcji i w sytuacji gdy to wyprostują i wyjąsnią ( co nie jest niemożliwe), będziecie wciągac papierki dużo wyżej , na górkach jak zwykle...:)
  • Re: przetrzymać Autor: ~Monika [188.147.38.*]
    Wpadnij na to że wpływu nie mam i nie chciałabym mieć ale mogę mieć wiedzę której nie masz ty...i uwierz że dobrze NIE BĘDZIE A WRĘCZ PRZECIWNIE !
  • Re: przetrzymać Autor: energetyk997 [83.28.231.*]
    Monia już Ci mówiłem. Weź sie za to co potrafisz najlepiej: DO GARÓW!!!!!! :)
  • Re: przetrzymać Autor: ~Nieuk [46.134.72.*]
    Po pierwsze szacunek dla kobiety obligatoryjnie sie należy. Po drugie altus jest z zasady przegrany. Po trzecie to jest tfi-ja to rozumiem jako instytucje zaufania publicznego. No na pewno sad nie przetrzymywalby kogos za niewinnosc.

Milej niedzieli,

Nieuk.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.28.231.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: przetrzymać Autor: ~Robert [79.184.59.*]
    Ja też już odpuściłem. Pozbyłem się większości z tego co miałem z niewielką górką. Liczyłem na równomierny wzrost od wrześniowych dołków, ale przenoszenie funduszy pod zarząd Rockbridge to sygnał, że jest źle się dzieje i lepiej nie będzie w Altusie. Także trzymajcie się na razie. Od czasu do czasu zajrzę. Zostawiłem sobie niewielką paczkę tak poglądowo, aby za rok wyciągnąć z tego jakieś wnioski.
  • Re: przetrzymać Autor: ~Monika [188.146.164.*]
    Dziękuję.Skoro jest tak rewelacja to dlaczego Norwegowie wycofali się uzasadniając że w ich kraju wszystko musi być PRZEJRZYSTE ?!
    Jestem DUMNA Z TROSKI O OGNISKO DOMOWE i moje "gary" ,rozumiem że twoja matka,siostry,żona NIE GOTUJĄ ?! KRZYCZ ILE MASZ SIŁ a w przerwach pojmij że ja mam pojęcie...MÓJ MĄŻ przecież nie musi być tym "od garów"...i nie jest.
  • Re: przetrzymać Autor: energetyk997 [83.28.231.*]
    Monia zobacz Twój post powyżej. ^ czerwonych łapek. Wiec to nie tylko moje zdanie. Zostaw chłopa w spokoju i do garów :)
  • przetrzymać Autor: ~pacyk [79.186.143.*]
    Mam nadzieję, że jutro się obłowię poniżej 2 zł
    To mi "łowy",a inne cele w życiu ?
    Właśnie IDZIEMY NA MSZĘ DO KOŚCIOŁA ŚW.Anny na 19.00...pomodlę się za ciebie.Co do "łapek" codziennie słyszę że jestem 1%.Posłuchaj wczorajszego i dzisiejszego przesłania Papieża Franciszka.Na PGE odbyły się Rekolekcjie i Nocne czuwanie...wyślij dzieci i obierz prawidłowe kroki w życiu.SUPPORT DLA SYNODU.
[x]
ALTUS 1,75% 2,91 2026-04-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.