• je dobre pane simek Autor: ~SWISS [146.4.5.*]
    Przychody w III Q o 38,61% w gore r/r do 9335193,55
    calkiem niezle
    pewnie dlatego specjalisci od 4 akcji sie tak slinia by podebrac

• Re: je dobre pane simek Autor: ~SWISS [146.4.5.*]
    Nie chce mi sie wierzyc!!
    Wreszcie zrobili calkiem nowa strone.internetowa.Wreszcie to porzadnie wyglada
    Ta siermiezna  poprzednia strona straszyla juz od lat.
    No moze jeszcze doczekamy sie splitu?
    hihi, a jaki sobie filmik walneli.Amierika!!! Muzyczka,nawiazanie do dawnych czasow (fotki z PRLu) i lazik ksiezycowy.
    Jak Trailer od NASA.
    Mi sie tam podoba.Jeszcze zaczne ich chwalic.
    ale oni dzisiaj aktywni.
    Umowa ze Strupinskim weszla w zycie.Siup i beda jak Intel
    Akcje szaleja:9 juz poszlo
    za pare dni przezuca za milion z wora do wora....ale  nowa strona ladna.Logo tez cool.Wyszczuplalo.
    Poprostu jak na chrzcinach i komunii razem wzietych
  • Re: je dobre pane simek Autor: ~Yo [83.9.78.*]
    Czy to aby zdrowe,prowadzić konwersację z sobą samym?
  • Re: je dobre pane simek Autor: ~Ciułacz [185.75.36.*]
    Też się nad tym monologiem zastnawiam, choć niektóre tezy i spostrzeżenia są ciekawe.
    Co do merytoryki nie mam zastrzeżeń, natomiast co do motywacji... niech każdy sam to roztrzygnie. Spółka, również moim zdaniem, ma przed sobą perspektywy.
    To raczej z frustracji spowodowanej małym wolumenem obrotu oraz oderwaniem od WIG.
    W mojej opinii papier ma szanse być kwitem długoterminowym.
    nudze sie.
    robie reklame (?) firmie
    inni produkuja wozy drabiniaste i papiery smigaja a tu lasery,kosmici,sztuczne psy do wykrywania roznych swinstw i nic
    no i ..jasne ,ze frustracja...jak mozna byc nie sfrustrowanym gdy sie kocha ziemie przodkow!
    ale ta ziemia robi sie coraz bardziej "dolina krzemowa" z tym ze krzemu uzywa sie do rozpalania ognisk,jako krzesiwa .
    w srodku europy baba w parlamencie neguje dziesiatki lat  pracy lekarzy
    niedlugo powiedza ze antybiotyki tez wlasciwie powino sie spalic
    koles  M . w CNN probuje ludziom ten sam kit wcisnac ,jak na polskich wiochach
    cwiklaki rozjezdzaja ferrari ludzi
    a inni zamykaja kina..no jak sie tu nie frustrowac
    Gadanie ze soba jest bardzo zdrowe psychicznie, ale trzeba uzywac ladnych slow,i byc dla sluchacza b.uprzejmy.I chwlic go.
    Co tez niniejszym czynie
    Podoba wam sie strona ? zeby bylo merytorycznie

no produkuja te komunikaty jak szaleni. Die sie napic valeriany  Taki jestem rozdygotany
    Strona i logą są jak najbardziej na plus w stosunku do starej wersji. Jedyne czego mi brakuje to referncje, mam na myśli cos w rodzaju zakładki "zaufali nam" i tu wymienic należy powiedzmy Catepillar. Nie przewertowałem wnikliwie całej strony więc może gdzieś mi umknęło.

Jak już sobie narzekamy, to moim zdaniem w naszym pieknym, kraju gdzie Wisła mlekiem i midem płynie, za dużo jest ogólnych Programów Badawczo Rozwojowych w stosunku do tych dedykowanych pod konkretna aplikację dla przemysłu.
    Wybaczcie, ale na stronie te opinie pracowników są zbędne. A wręcz nieco żenujace.
    Rowniez nie zdazylem przejzec wszystkiego.
    Pochwalenie sie tym z kim sie wspolpracuje uwazam jest ok,gdy sie robi wspolne badania z MIT dlaczego to ukrywac.
    Ja sie obawiam jednego,ze spolke uznano za strategiczna,lape na niej trzymaja cichociemni ,i nie dadza pohandlowac papierami.
    Przyjdzie rozkaz,ze ma wzrosnac do 350,to wzrosnie,przyjdzie nastepny wzrosnie raz jeszcze albo spadnie
  • Re: je dobre pane simek Autor: ~SWISS [194.230.127.*]
    o ile sobie dobrze przpominam to "histerycznie " rzecz biorac PKC dwoma akcjami i handel czterema zapowiadal ruch w interesie.
    No ciekaw jestem.

[x]
VIGOPHOTN -1,12% 530,00 2025-10-08 16:27:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.