• co tak cicho Autor: ~bob [91.197.89.*]
    Panowie - coś zamarł duch w narodzie ? rozumiem że czujemy się jak zbite psy po ostatnich stratach, ale przynajmniej dyskusja nas wspiera
  • Re: co tak cicho Autor: ~ja [83.30.131.*]
    Ktoś próbuje zbić kurs i mu się udało, dziury w arkuszu plus mała płynność i kolejne -10% za 500 zł zrobione.
  • Re: co tak cicho Autor: ~bob [91.197.89.*]
    jak w temacie !
    Mija 5 dni bez komentarzy - niewiarygodne! Wyczekiwanie - bo skończyły sie spadki?
    Prezes FKD nie dba o wizerunek spółki i nie "chwali się" np. terminowymi wypłatami odsetek od obligacji serii K, P ?
  • Re: co tak cicho Autor: ~ja [83.30.251.*]
    Wszyscy popadli w depresję, spadki, czerwono w około, usa się sypie, nie ma o czym pisać.
  • Re: co tak cicho Autor: ~marek [93.159.159.*]
    A tu sypanie się skończyło?
  • Re: co tak cicho Autor: ~ja [83.30.136.*]
    Mogliby puścić to Tko +77% :)
  • Re: co tak cicho Autor: ~MrDi [185.246.205.*]
    Prezes nie bedzie sie tłumaczył że jakis kolo sprzedał akcji za 500zł i zbił kurs o 10%. Jedyne co by było dobre to jakby był komunikat ze prezes dokupuje
  • Re: co tak cicho Autor: ~bob [91.197.89.*]
    zauważ, że pisałem iż prezes nie "chwali" się przynajmniej pozytywnymi informacjami o terminowej wypłacie odsetek od serii K, P- w ogóle brak info ESPI.
    Popieram - najlepsze byłoby dokupienie przez niego akcji - nie chce? a przecież tak nisko ?
  • Re: co tak cicho Autor: ~Baca [83.26.240.*]
    Jak nisko ? ..... przecież tutaj było po 32 gronie za papier ,,,,,, po jakiego grzyba kupiłem papierki tej padliny , trzeba bę wywalić ze strata nie jest duża. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: co tak cicho Autor: ~lukas19 [83.30.133.*]
    Jeżeli nudzisz się na forum Fabrykakd to zacznij czytać wypotki z Goveny.
    Zaglądam do Was bo uważam, że spółka jest perspektywiczna.
    Całą kasę przeniosłem (z Fabrykakd też) na Govenę i wiszę tam sobie...
    Myślę, że takich jak ja jest na Govenie więcej. Jak się tam sytuacja wyklaruje część wróci do Was. Szczerze mówiąc jakbym miał teraz nadwyżki to odkupiłbym to czego się pozbyłem (maksymalnie miałem ok.7000 akcji Fabrykakd).
    Nie frasujcie się, nosy do góry. Tak jak radziłem na Govenie - CIERPLIWOŚCI FABRYKAKD TO NIE BANKRUT MOŻECIE SPAĆ SPOKOJNIE.
  • Re: co tak cicho Autor: ~Baca [83.26.240.*]
    Też tam byłem i miałem papierki ale na podbitce wywaliłem i chwała , trochę tam zarobiłem a tutaj ? ..... no , no zobaczymy !!!!!!!!!!!!!
  • Re: co tak cicho Autor: ~zk [83.29.218.*]
    na chwile obecną przepiekna pogoda więc akcje poszły w las ale wróca mam zamiar zakupić akcje spółki czekam na głosy z zagrożeniami czy warto sie w ogóle w to bawić
  • Re: co tak cicho Autor: ~Lukasso [77.255.49.*]
    Wszystko zależy od koniunktury na ich produkty i usługi, liczby kontraktów, ich rentowności i wypłacalności klientów i efektywności w zarządzaniu grupa podmiotów ale chyba najbardziej ryzykowna jest wypłacalności klientów jeśli tu wszystko będzie dobrze to powinni spłacać zadłużenie i kiedyś nawet się go pozbyć. (Mam nadzieję)
  • Re: co tak cicho Autor: ~henk70 [31.0.121.*]
    zaraz widły !!!
  • Re: co tak cicho Autor: ~Bc [5.173.48.*]
    W końcu drgnęło, chyba sniper już się wysprzedał
  • Re: co tak cicho Autor: ~henk70 [31.0.121.*]
    czekamy na pozytywne infa.
  • Re: co tak cicho Autor: ~zk [83.29.22.*]
    ogromny nawis podażowy w sumie po każdej cenie
    a popytu całkowicie brak
  • Re: co tak cicho Autor: ~Lukasso [37.47.22.*]
    Dzięki za info
  • Re: co tak cicho Autor: ~henk70 [37.248.153.*]
    no i mamy pozytywne info dziś kończymy na zielono !!!
  • Re: co tak cicho Autor: ~MAXMAX [188.146.129.*]
    Zarząd Fabryki Konstrukcji Drewnianych S.A. z siedzibą w Paproci (dalej: "Emitent") informuje o otrzymaniu w dniu 30 stycznia 2019 roku informacji o podpisaniu przez Spółkę zależną FKD Employees Sp. z o.o., w której posiada łącznie 100% udziałów, umowy na wykonanie magazynu soli wraz z infrastrukturą do wytwarzania chlorku wapnia i sodu ramach zadania: Budowa magazynu soli w Trąbkach Wielkich realizowanego na zlecenie Zarządu Dróg Wojewódzkich w Gdańsku. Wartość umowy na powyższe zadanie to 1.789.127,35 zł brutto (jeden milion siedemset osiemdziesiąt dziewięć tysięcy sto dwadzieścia siedem złotych 35/100) brutto. Termin zakończenia zadania to 31.08.2019 roku. Jednocześnie Emitent informuje, iż zakończył negocjacje na budowę kolejnych magazynów soli i budynków w ramach kolejnych obwodów utrzymania dróg i autostrad, w związku z powyższym oczekuje na podpisanie kontraktów przez zamawiających, o ich otrzymaniu Emitent będzie informował w kolejnych raportach.
  • Re: co tak cicho Autor: gerwazy- [83.23.248.*]
    Wy tak naprawdę?
    Info o rozstrzygnięciu wisiało w necie od 12 grudnia. MrDi wrzucał tutaj linka do informacji o przetargu 20 dni temu
    https://www.bankier.pl/forum/temat_wez-to-ogarnij,30677091.html

Dlaczego info poszło dzisiaj? Bo ktoś miał się wysypać. Poszło w rynek prawie 200k papiera, a wy tego nie widzicie? Litości.
  • Re: co tak cicho Autor: ~Lukasso [77.255.59.*]
    Nie ulega wątpliwości że cześć graczy wykorzystała info do wyjścia ale czy było to zamierzone przez zarząd? Trzymam sie wersji że nie. Ze naprawdę dopiero dziś wpłynęło info od spółki zależnej. Jak było naprawde nie wiem. Pewne jest tez to że jednak info wnioslo bardzo pozytywna wiadomosc mianowicie negocjowane były nowe magazyny soli i można się spodziewać kolejnych pozytywnych wiadomości ze spółki! Jak wiemy spolka potrzebuje pieniędzy więc te kontrakty są potrzebne jak powietrze :) Bo jak do tej pory zero informacji o kontraktach było co bardzo mnie martwiło. Może jeszcze wyjdzie słońce dla tej spółki :) czego sobie i wszystkim którzy nie sprzedali akcji życzę!
  • Re: co tak cicho Autor: ~pb [89.70.106.*]
    może jest różnica pomiędzy wygraniem a podpisaniem umowy, o podpisaniu umowy poinformowali wczoraj
  • Re: co tak cicho Autor: ~henk70 [37.248.154.*]
    popełnili błąd wchodząc w inne działalności , z części się wycofują skupiając się na dotychczasowych , za błędy trzeba płacić ale pomału wychodzą na prostą myślę że będzię dobrze !!!
[x]
FABRYKAKD -2,00% 0,05 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.