• AT pozytywne dywergencje!!! Autor: ~Zainteresowany [193.105.192.*]
    RSI wyprzedany. Pozytywne dywergencje na RSI I Stochastic.
    Jest pod co grać !!!
  • Re: AT pozytywne dywergencje!!! Autor: ~hmmm [193.52.216.*]
    To niestety nie ma znaczenia, PD zjechalo w rankingach Global TS na bardzo dalekie pozycje i to moze dobic kurs CFG ostatecznie.
    Niewidzialne gry sie nie sprzedaja a tutaj nie widac prawie zadnych marketingowych ruchow.

Z calym respektem dla ciezkiej pracy CFG i symptii dla PD (nadal uwzam ze to dobra giera) nie wiedze wiekszych nadzieji dla tego tytulu bo rynek po prostu uznal ta produkcje za "srednia" i nic tego nie zmieni. Miejmy nadzieje ze sie przynajmniej zwroci w miare szybko, trzeba czekac na nastepna produkcje.
    Do zobaczyska za dwa lata.
  • Re: AT pozytywne dywergencje!!! Autor: ~Ziom [188.29.165.*]
    A tak w ogóle to na której jest stronie bo znaleźć nie mogę?
  • Re: AT pozytywne dywergencje!!! Autor: ~Zainteresowany [193.105.192.*]
    Więcej wiary chłopie. Na Cig była bardziej dramatyczna sytuacja, spadło mniej a wystrzeliło tuż po spadkach o ponad 50%.
    Tu Fundy widza ze albo się dogadają z kimś żeby sprzedać większy pakiet jak 2 dni temu albo ze w grę wchodzi duża podbitka najpierw!!!
    Niedługo promocje, dodanie modow na które wszyscy czekają i które jeszcze bardziej podniosą miodność tej gry.
    A pod koniec roku ogłoszenie nowej gry.
    Cig podał tytuł nowej gry i akcje poszły o 100%!!!
    Tu będzie podobnie!!!
  • Re: AT pozytywne dywergencje!!! Autor: ~Ziom [188.29.165.*]
    Póki co faktycznie wiara pozostała. Za miesiąc z hakiem będzie chwila prawdy. A 100% z obecnego kursu to i tak szału nie robi.
  • Re: AT pozytywne dywergencje!!! Autor: ~Fallout [37.47.114.*]
    Dla mnie robi. Mam 22 średnia Ale wór za duży.
[x]
CFG 4,57% 1,71 2026-05-14 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.