Dlaczego dają komórki za 1zł a drukarka jest tańsza niż tusz do niej stosowany ? Zawalone od początku bo powinno rozdać za darmo za parę milionów urządzeń a pobierać tylko za diagnozę. Może ktoś przejmie spółkę i właśnie to zrobi zarabiając krocie.
mnie osobiście to okropnie odstrasza od tego produktu, bo może i bym żonie kupił Brastera profilaktycznie, ale na hasło ABONAMENT mam już uczulenie..
wszyscy wszędzie ciągle oczekują przywiązania łańcucha opłat miesięcznych, a ja jako szeregowy Kowalski mam już tyle płatności co miesiąc, że za kolejną serdecznie dziękuję..
A czy ktoś z Was jest w stanie sensownie wytłumaczyć dlaczego od jakiegoś czasu koszt zakupu urządzenia to 1699 PLN, a kilka miesięcy temu było to 600-700 PLN? Celowa blokada sprzedaży? Drugie dno? Bo BRA wchodzi na rynki zagraniczne i musi trzymać cenę? Biedny nie jestem, ale 1699 to dla mnie psychologiczne za dużo. Dla innych myślę także. Pomijając inne aspekty, z powodu ceny rynek polski jest zablokowany. Dlaczego ? O co naprawdę chodzi?
Nie wierzę w aż taką niekompetencję zarządu w polityce cenowej. O co zatem chodzi naprawdę?