• Kierunki rozwoju Autor: ~Ben [89.66.238.*]
    Dlaczego dają komórki za 1zł a drukarka jest tańsza niż tusz do niej stosowany ? Zawalone od początku bo powinno rozdać za darmo za parę milionów urządzeń a pobierać tylko za diagnozę. Może ktoś przejmie spółkę i właśnie to zrobi zarabiając krocie.
  • Re: Kierunki rozwoju Autor: ~RED [89.229.78.*]
    Pisałem o tym wiele miesięcy temu,
    To jest usługa, nie produkt!
  • Re: Kierunki rozwoju Autor: ~zzz [5.173.192.*]
    mnie osobiście to okropnie odstrasza od tego produktu, bo może i bym żonie kupił Brastera profilaktycznie, ale na hasło ABONAMENT mam już uczulenie..
    wszyscy wszędzie ciągle oczekują przywiązania łańcucha opłat miesięcznych, a ja jako szeregowy Kowalski mam już tyle płatności co miesiąc, że za kolejną serdecznie dziękuję..
  • Re: Kierunki rozwoju Autor: ~Pytający [37.47.99.*]
    A czy ktoś z Was jest w stanie sensownie wytłumaczyć dlaczego od jakiegoś czasu koszt zakupu urządzenia to 1699 PLN, a kilka miesięcy temu było to 600-700 PLN? Celowa blokada sprzedaży? Drugie dno? Bo BRA wchodzi na rynki zagraniczne i musi trzymać cenę? Biedny nie jestem, ale 1699 to dla mnie psychologiczne za dużo. Dla innych myślę także. Pomijając inne aspekty, z powodu ceny rynek polski jest zablokowany. Dlaczego ? O co naprawdę chodzi?

Nie wierzę w aż taką niekompetencję zarządu w polityce cenowej. O co zatem chodzi naprawdę?

Proszę o Wasze merytoryczne odpowiedzi.

• Re: Kierunki rozwoju Autor: ~Grom [94.254.244.*]
    Za wcześniejsza cenę dzierżawiłes urządzenie, teraz możesz je przyjąć na środki trwałe w domu.
  • Re: Kierunki rozwoju Autor: ~all [79.110.198.*]
    przepraszam,ze sie wtracam,ale co masz na mysli mowiac ,ze wczesniej dzierzawiono urzadzenie?
  • OFE dały kasę ale są bezsilne wobec zarządu i bez pomysłu na firmę Autor: ~inwestor [46.186.35.*]
    i to ma być zarządzanie?
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.