• Wisielce!!!! Autor: ~ziom [86.164.243.*]
    Mam prośbę bo przyznaje się nie prowadzę notatek z premier i sprzedaży gier. Mam dane z agony, forst punka i green hell.
    A chciałbym coś sprawdzić i potrzebuję danych o ilości sprzedanych kopii tylko najlepiej do 2 tygodni po premierze. Ktoś coś ma? Orła zawołajcie jak gdzieś zobaczycie bo on się kiedyś chwalił, ze prowadzi notatki z takimi rzeczami.
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~ziom [86.164.243.*]
    a z resztą mogą być dane nawet z miesiąca po premierze w sumie nawet lepiej tak będzie
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~Kajtek [89.64.20.*]
    Znajdz sobie produkcje które miały premierę na 2 tyg przed wyciekiem i będziesz miał tych danych całkiem sporo

https://arstechnica.com/gaming/2018/07/steam-data-leak-reveals-precise-player-count-for-thousands-of-games/
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~Vivi [79.184.20.*]
    @ziom podziwiam Twoją determinację :) jeszcze tydzień lub dwa i obstawiam, że sam wystrugasz pacza 1.0.7 z modami :)

Pozdrowienia i głowa do góry! :)
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~Ziom [86.164.243.*]
    Drinka akurat pije i coś mi wpadło do głowy co wydaje się mieć ręce i nogi. Jutro może stwierdze inaczej %-)
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~orzel74 [31.0.122.*]
    Ziom witam.
    Piszesz że masz dane AGONY FP I GH o jakie dane chodzi, jeżeli mam to odpisze bo z zapytania nic nie wynika a wręcz przekazujesz że takie dane posiadasz. Zapewne masz estymacje na bazie informacji z EAPI vs opinie na dzień raportu.
    Przy PhantomD niestety nic nie określimy bez infa że spółki.
    Obstawiam że na dzień dzisiejszy Steam to 54-56 k, GOG to 5-7k, konsole 10-11k
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~Ziom [86.164.243.*]
    Tak korzystam z danych dostępnych przez espi o wynikach sprzedaży jako że są najłatwiej dostępne i pewne. Potrzebuję po prostu więcej danych żeby sprawdzić pewną korelacje. Interesuje mnie tytuł oraz ilość sprzedanych kopi na dany dzień. Najlepiej żeby wynik sprzedaży nie obejmował okresu dłuższego niż miesiąc po premierze.
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~Vivi [5.173.168.*]
    Ziom szybko wystrugałeś tego pacza :) już jest info na fb :)

Pozdrawiam!
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~Galdan [46.134.28.*]
    Orzeł. Zmieniłeś IP? Troszeczkę pesymistyczne wyniki
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~ziom [86.164.243.*]
    do dnia dzisiejszego z fusów mi wyszło ~170k kopi na wszystkie platformy
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~Zainteresowany [89.77.68.*]
    To byłoby super info!!!
    Koło tego poziomu gra się zwraca ...
  • Re: Wisielce!!!! Autor: ~Galdan [46.134.28.*]
    Mnie wychodzi 145k. Biorąc pod uwagę przelicznik 1kom=100kopii. Taki przelicznik był przy west hard, więc jest prawdopodobny.
[x]
CFG 4,19% 1,74 2026-05-04 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.