• Hyperion rozwiązany bez likwidacji Autor: ~Bob [37.47.90.*]
    To samo czeka kark
    Pożegnajcie się z kasą.
  • Re: Hyperion rozwiązany bez likwidacji Autor: ~abc [89.70.220.*]
    juz dawno sie pozegnalismy, nic nowego
  • Re: Hyperion rozwiązany bez likwidacji Autor: ~tom [212.244.150.*]
    Zero nowych produktów, ostatnie stare modele wyprzedają się ze kilku pozostałych sklepów. Wszystko było do przewidzenia.
    Firma dno.
  • Re: Hyperion rozwiązany bez likwidacji Autor: ~nikt [83.20.251.*]
    pozytyw
    to rozwój zieli nowa już następna nowa kolekcja
    likwidacja hyp jest nam na ręke dlatego że piecho planując sprzed zabezpieczył interesy mni jak wiadomo kasa popłynie do mni
    a na to akcjonariusze mni i larka czekamy !!!!
    Zilea? Przcież to nawet nie należy do Larka.
    Zilea została włączona do grupy Larka do firmy Senise przez podwyzszenie kapitału zakłakowego, który zmniejszył udział Larka w Senise.

Cytat z raportu:
    "Senise Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (zarejestrowana pod numerem KRS 0000445535 przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy KRS) – działalność w zakresie telekomunikacji – 25% udziałów Lark.pl. S.A., 75% udziałów Siedziba Sp. z o.o.– w wyniku podwyższenia kapitału zakładowego Spółki udział spółki Lark.pl S.A. w spółce Senise sp. z o.o. spadał w dniu 18 października 2017 r. ze 100% do 25%"

Nauczcie się w końcu czytać raporty bo szkoda mi Was.
  • Re: Hyperion rozwiązany bez likwidacji Autor: ~nikt [83.20.251.*]
    dziwne bo właśnie dostałem portfolio zileaofficial z nową kolekcją i pisze tam kto jest właścicielem itp...
    jak na moje oko to masz stare dane
    Nie twierdzę, że Lark nie jest właścicielem Zilea. Twierdzę natomiast, że wg prawa jest właścicielem jedynie 25% Zilea.
    To jest aktualne info. Nie było żadnych komunikatów na ten temat po X.2017. Taka też informacje widnieje w raporcie skonsolidowanym za 2017 rok, stosunkowo niedawno opublikowanym.
    Śmiem wątpić, że napisali w broszurce, że Lark jest właścicielem Zilea, radzę dokładnie przeczytać.
  • Re: Hyperion rozwiązany bez likwidacji Autor: ~kreczet [158.69.102.*]
    kurka wodna mam te akcje od 2014 r. myślałem, że może coś się ruszyło a tu z tego co widzę to bez zmian. 8 tysiączków tu umoczyłem i mam prawie zero, tyle dobrze, że nie więcej. Ech, pięknie ludzi tutaj załatwili, na mni i hyperionie podobnie. Bezkarność na tej giełdzie jest wręcz porażająca, jak akcje drukowali w rynek to im zależało a teraz ? brak słów.
  • Re: Hyperion rozwiązany bez likwidacji Autor: ~Łowca_lizaków [5.173.224.*]
    To pamiętasz sprzątaczkę klozetową, facet zapowiadał takie zyski, jeszcze penie ma konto na parkiecie.

Ciekawe kto to był
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.