• KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~ZAInteresowany [5.184.57.*]
    Trigon musiał sprzedać akcje - jest w nieciekawej sytuacji.
    Zastanówcie się nad strona KUPUJĄCĄ.
    Czy ktoś ja przymuszał do kupna? NIE.
    Dla kupującego ta cena jest ATRAKCYJNA.
    Tu będą zaraz MEGA WZROSTY!!!
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~axz [79.185.223.*]
    były prezio ma 200k musi jakoś wyjść jakby wrzucił w rynek to by się na groszach zatrzymało z taką płynnością.
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~hmmm [78.215.237.*]
    To raczej wygladalo jak ustawka zeby podbic obroty.
    Tak naprawde majac sporo gotowki i dwa konta maklerskie kazdy bylby w stanie tak zrobic.
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~Zainteresowany [37.47.11.*]
    Prezes ma lockupy.
    Po co robić ustawkę w dogrywce?
    Ktoś wchodzi po tej cenie bo jest ATRAKCYJNA!!!
    Trigon dogadał się z kimś na objęcie akcji!!!
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~kadim [83.142.194.*]
    ustawka zeby podbic obroty ? po co ? ewidentna wymiana akcjonariatu, dwa batony rowno po 1%... Nowy fund/Gruby na pokladzie...

Jakakolwiek spekulacyjna ustawka bylaby na mniejszych pakietach, a nie dwa batony po 1% kapitalizacji, przy niskich ostatnio obrotach. Ktos uznal, ze jest tanio, a drugi chcial sprzedac...
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~iom [86.138.49.*]
    aaa tak wwykopuje
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~Mk [5.172.237.*]
    Akurat to jest fakt.
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~Zainteresowany [89.77.68.*]
    Kupno dokładnie było po 16,79.
    Kto kupił 44 000 akcji po takim kursie !
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~Mocpopytu [31.0.120.*]
    To fakt były pakiety i ktoś to kupił
    Mamy graczy podprogowych
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~steamapp [89.68.87.*]
    Albo zrobił stratę i odkupił. To też możliwe. Panowie trzeba kurs obserwować czy spadnie nizej od 12(w co nadal wątpię bo sam tam zbieram), uzbroić się w cierpliwość i czekać az ludzie zapomną o nas i przestaną kojarzyć ze spadkiem z ponad 50 na 11 90....teraz główną wtopą(zal mi ich) jest Kursk...Na szczęście ludzie mają krótką pamięć(patrz wzrost CIG pod informację o sniper kontrakty!!) - A "nasza" spółka ma kasę wystarczającą na nową produkcję(przez rok tylu pieniedzy nie przejedzą). Czy do jej ukończenia? tego nie wiem - ale z pewnością do tego by zrobić smakowite trailery teasery itd - co wystarczy na podbitkę w granice 17 a 18. Jeśli wystarczy pieniędzy na ukonczenie projektu to wyjdziemy przed premierą z zyskiem. Jesli nie wystarczy to dodrukują papier - wtedy trzeba uwazać bo zgodnie z informacją emisyjną wtedy skonczy się lockup na kolejne akcje. Mozna wtedy część sprzedać i odkupić po spadku. W kazdym razie uwazam ze na swoje wyjdziemy ale Panowie - nerwy ze stali - i nie dać się emocjom. U nas jest teraz tak ze jak jeden hakowy sie redukuje albo robi strate to kurs leci o 10-12 procent. Pamiętajcie ma do tego prawo.

A i przypominam - KURSK spowodował wzrost z 5zl do 13zl czyli ponad 150 procent. Mimo ze wielu uwazalo go za gniot. Po pierwsze to co CFG przygotuje - będzie wizerunkowo bardzo fajnie wyglądać - po drugie wejdzie wtedy spekuła zeby tez zarobić, po 3 cie jesli nadal wydawca będzie GS to wiecie ze nie nalezy czekac na premiere.

Pozdrawiam i zamiast nadawać na siebie postarajcie się wymyslec cos konstruktywnego i wrzucic na forum.

Mój cel to usrednienie w granice 19 i czekanie.
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~Mk [37.248.158.*]
    Jeśli spadnie to kapitalizacja spółki by była strasznie niska dlatego szczerze w to wątpię. Już teraz jest niska w porównaniu z innymi spółka mi nawet jadących na minusie. Kurs jest stlamszony z uwagi na niskie obroty ale przy 12 zł widać chętnych na zakup. Ja już mam średnia poniżej 18 i powiem Wam że nie oddam popiera nawet gdy będzie powyżej 20. Wierzę w tą spółkę i wszelkie złośliwe wpisy traktuje że śmiechem. A Wy robcie co chcecie.
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Jakbym miał średnią jak ty to bym sobie spokojnie balował na innych spółkach ustawiając sprzedaż połowy na 30. Szczęściarzu :) zazdroszczę.
  • Re: KTOŚ KUPIŁ > 44k akcji !!! Autor: ~Mk [37.248.158.*]
    Tak. Tylko musiałem dużo brać żeby usredniac. Plw juz mam o połowę zjechane. Został mi tylko t bull ze średnią 23,5 ale tego nie puszczam i ULT nad którym się zastanawiam bo ładnie urosło. Czas pokaże co się będzie działo.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.146.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
CFG 0,00% 1,70 2026-05-08 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.