I w taki oto właśnie sposób moderator przez swoje zaniechania, oraz usuwanie zupełnie zwyczajnych postów dopuścił do zamordowania tego forum. To z pewnością też usunie, bo nie znosi krytyki, poza tym dyrekcja jak się dowie, to mu premię za nieróbstwo uwali. Pozdrawiam moderatora:) Usuwaj sobie, ja też już się stąd wynoszę.
Zainwestowałem trochę środków na idt, które w dużej mierze straciłem wskutek "OSZUSTWA", mogę tak pisać, gdyż wszystko co robiono rok temu było zwykłym oszustwem z dywidendą w tle również.
Prokuratura od dawna juz sciga Czaple. Grozi mu 15 lat wiezienia za wszystkie oszustwa. Na razie sie ukrywa przed policja ale niebawem bedzie miedzynarodowy list gonczy i go zawina do wiezienia.
Jak sie ma w Dubaju nieruchomosci i zainwestowalo jak Grzegorz...to ZEA nie robia ekstradycji, dobrze mu sie tam zyje i raczej go w PL dlugo nie zobaczymy.
Znowu nowe zdjęcia na instagramie.
Znowu imprezy i pokazywanie samotnego życia. Żonka wie? A nie czekaj, przecież udajesz ze nie masz żony i trójki dzieci :)
Haha, ale pozycjonowanie w Googlu ma świetne. Uciekł z chyba 3-5mln zł , a tyle przy jego trybie życia nie wystarczy mu na kolejne 2 lata, nie mówiąc o jakiś 30 jakie ma do emerytury :)
Oczywiście on czyta to forum więc zmieni nicka i link zaraz będzie inny,a le jak już raz wpiszesz to się wyświetal ciągle. Zwykle jest tak, że zagadasz do niego tylko jak jesteś wysoką blondynką :)