• Dla mnie to info jest bardzo pozytywne Autor: ~Jacek [37.248.138.*]
    Jeśli sami właściciele kupują akcje to chyba wierzą w swoją firmę !

Czyżby zobaczyli ze akcje mogą iść w górę i chcą mieć większy udział

Teraz tylko trzeba dbać o wyniki by wartość akcji a zarazem firmy rosła

Będą informacje odnośnie kto ile kupił więc zobaczymy czy po równo
  • Re: Dla mnie to info jest bardzo pozytywne Autor: ~Kleryk [5.173.168.*]
    Nareszcie ktoś rozsądnie pisze , a nie nagania , albo gada ze akcje bedą objęte za przepis na ciasto i wywalone w rynek ( bez zleceń kupna ) .
  • Re: Dla mnie to info jest bardzo pozytywne Autor: ~biskupice [46.215.4.*]
    Czytam to forum z zainteresowaniem, a ponieważ nie mam akcji MXP to mogę zachować pełen obiektywizm. Trzeba przyznać, że w pierwszej części swojej przepowiedni prykztorby miał rację. Akcje bierze rodzina.
    Teraz zobaczymy czy sprawdzi się druga część czyli czy wniosą coś aportem czy do spółki wpłynie gotówka? Znając historie innych nowych emisji na NC, to niestety myślę, że to pierwsze. Czy za przepis czy za coś innego to już nie ma znaczenia (być może będzie to nieruchomość lub prawa do jej użytkowania). Na pewno coś wysoko wycenionego. Wielokrotnie wyżej niż realna wartość tych aktywów. Dalszy scenariusz jest znany.
  • Re: Dla mnie to info jest bardzo pozytywne Autor: ~prykztorby [78.11.63.*]
    yes, długo to trwało, długo to trwało, ale rodzinka dołączyła do grupy wałkarzy z nc, lekka podbitka emisja i towar w rynek, i tak do skutku , naiwniaków nie brakuje
  • Re: Dla mnie to info jest bardzo pozytywne Autor: ~Familia [37.47.182.*]
    kope lat pryku, jak zawsze ugotowali paru naiwniaczków, spodziewam się niezłych wyników za 2018, bo jak wyniki będą OK to i będzie pod co walić akcje, jak wypchną 2 milioniki ze średnią 20 groszy to rodzinka będzie miala 400 tysi górką, na waciki starczy, a w przyszłym roku albo za dwa latka znowu podbitka bez obrotów i kolejna emisja, standard nc. W tym roku podbitka całkiem tanio wyszła. Pizza i kebab królują w polskiej gastronomi.
  • Re: Dla mnie to info jest bardzo pozytywne Autor: ~hmmmmm [155.133.91.*]
    Dnia 2018-09-29 o godz. 16:59 ~Familia napisał(a):
    > kope lat pryku, jak zawsze ugotowali paru naiwniaczków, spodziewam się niezłych wyników za 2018, bo jak wyniki będą OK to i będzie pod co walić akcje, jak wypchną 2 milioniki ze średnią 20 groszy to rodzinka będzie miala 400 tysi górką, na waciki starczy, a w przyszłym roku albo za dwa latka znowu podbitka bez obrotów i kolejna emisja, standard nc. W tym roku podbitka całkiem tanio wyszła. Pizza i kebab królują w polskiej gastronomi.

Przecież 2 mln akcji ma być po 50 gr a nie 20 gr! Czytanie EBI/ESPI nie boli...
  • Re: Dla mnie to info jest bardzo pozytywne Autor: ~Kwaśny [95.40.129.*]
    https://invst.ly/8r1w9 - świece, interwał miesięczny. TBC i wszystko jasne. Zapowiedź bandyckiej emisji zmroziła rynek, a kurs zdążył już stracić 50%. Doświadczeni gracze są bardzo wyczuleni na tego rodzaju zagrywki. Nie wszyscy jeszcze rozumieją konstrukcję tego wałka i to oni będą odbiorcami akcji. Tanich akcji. Będzie bolało? Tradycyjnie zobaczymy.
  • Re: Dla mnie to info jest bardzo pozytywne Autor: ~prykztorby [87.204.71.*]
    pusto na forum, dotarło do naiwniaków, że ich rodzinka zwałowała
    nie pierwszy i nie ostatni raz na nc
    jest juz po wynikach, milczysz, nie przyznasz racji?

[x]
MAXIPIZZA 17,89% 0,45 2025-09-19 16:02:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.