Czytam to forum z zainteresowaniem, a ponieważ nie mam akcji MXP to mogę zachować pełen obiektywizm. Trzeba przyznać, że w pierwszej części swojej przepowiedni prykztorby miał rację. Akcje bierze rodzina. Teraz zobaczymy czy sprawdzi się druga część czyli czy wniosą coś aportem czy do spółki wpłynie gotówka? Znając historie innych nowych emisji na NC, to niestety myślę, że to pierwsze. Czy za przepis czy za coś innego to już nie ma znaczenia (być może będzie to nieruchomość lub prawa do jej użytkowania). Na pewno coś wysoko wycenionego. Wielokrotnie wyżej niż realna wartość tych aktywów. Dalszy scenariusz jest znany.
yes, długo to trwało, długo to trwało, ale rodzinka dołączyła do grupy wałkarzy z nc, lekka podbitka emisja i towar w rynek, i tak do skutku , naiwniaków nie brakuje
kope lat pryku, jak zawsze ugotowali paru naiwniaczków, spodziewam się niezłych wyników za 2018, bo jak wyniki będą OK to i będzie pod co walić akcje, jak wypchną 2 milioniki ze średnią 20 groszy to rodzinka będzie miala 400 tysi górką, na waciki starczy, a w przyszłym roku albo za dwa latka znowu podbitka bez obrotów i kolejna emisja, standard nc. W tym roku podbitka całkiem tanio wyszła. Pizza i kebab królują w polskiej gastronomi.
Dnia 2018-09-29 o godz. 16:59 ~Familia napisał(a): > kope lat pryku, jak zawsze ugotowali paru naiwniaczków, spodziewam się niezłych wyników za 2018, bo jak wyniki będą OK to i będzie pod co walić akcje, jak wypchną 2 milioniki ze średnią 20 groszy to rodzinka będzie miala 400 tysi górką, na waciki starczy, a w przyszłym roku albo za dwa latka znowu podbitka bez obrotów i kolejna emisja, standard nc. W tym roku podbitka całkiem tanio wyszła. Pizza i kebab królują w polskiej gastronomi.
Przecież 2 mln akcji ma być po 50 gr a nie 20 gr! Czytanie EBI/ESPI nie boli...
https://invst.ly/8r1w9 - świece, interwał miesięczny. TBC i wszystko jasne. Zapowiedź bandyckiej emisji zmroziła rynek, a kurs zdążył już stracić 50%. Doświadczeni gracze są bardzo wyczuleni na tego rodzaju zagrywki. Nie wszyscy jeszcze rozumieją konstrukcję tego wałka i to oni będą odbiorcami akcji. Tanich akcji. Będzie bolało? Tradycyjnie zobaczymy.
pusto na forum, dotarło do naiwniaków, że ich rodzinka zwałowała nie pierwszy i nie ostatni raz na nc jest juz po wynikach, milczysz, nie przyznasz racji?