• Maja refleks z ta lista alertow Autor: ~asdf [94.254.176.*]
    Cena spadla prawie 99% a ci dopiero ostrzegaja i wpisuja spolke na liste alertow. Ta instytucja to jakas farsa...
  • Re: Maja refleks z ta lista alertow Autor: ~London [86.177.12.*]
    Dlatego wydaje mi się ze trzeba trzymać papier bo to odstraszanie być może jest po to aby odstraszyć i skupić papier :):)A tak na poważnie z ostatniego komunikatu widać ze realizują plan i tak mi coś chodzi po głowie ze jest inwestor który postawił warunki które musza być spełnione aby wyprowadzić spółkę na prosta . Tu będzie widłowy niedługo który pchnie papier wysoko a dopiero później zrobią emisje .
  • Re: Maja refleks z ta lista alertow Autor: ~ppp [46.134.81.*]
    Pytanie co inwestor chciałby kupić ?
    Załoga CUBE zmieści się w samochodzie osobowym (nie liczę kadry zarządzającej, a tych co tworzą wartość dodaną). Kontrakty ? A może długi ?
  • Re: Maja refleks z ta lista alertow Autor: ~asdf [94.254.176.*]
    Inwestor owszem ale w DTP. To jestem pewien ze ktos przejmie. Ale czlowieku po co komu cube?
  • Re: Maja refleks z ta lista alertow Autor: ~London [86.177.12.*]
    Po co komu Cube :) Tego się dowiemy jak negocjacje z inwestorem strategicznim dobiegną końca . Być może branża sąsiadująca wyciągnęła pomocna reke ale nie bez przyczyny - musi być na rzeczy większościowe przejęcie i plan biznesu ktory przekonał do inwestycji . Można gdybać co będzie a co nie ma prawa bytu i tak każdy zadecyduje co robić . Wierze ze większość ludzi posiadających papier liczy się z potencjalna strata całości inwestycji - jeśli chodzi o mnie ja dokupuje małymi partiami bo mam przeczucie ze tu odpali .
  • Re: Maja refleks z ta lista alertow Autor: ~asdf [94.254.176.*]
    Ładnie to ujałeś. Pakiet wiejszosciowy znaczy 1000 000 000 akcji po 10 gr. Ale wystarczy że poczeka parę miesięcy i od syndyka kupi bez długów cuba.
[x]
CUBEITG -1,52% 0,20 2019-05-06 11:20:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.