Witam w zwiazku z zaistniałą sytuacja. Co sie stanie gdy nie odsprzedam tych akcji do jutra? Czy spółka może powrócić z powrotem na giełde? Czy beda publikowane raporty? Jak bede mógł je wtedy odsprzedać? czy ten pakiet akcji co mam bedzie dalej na rachunku maklerskim?
Spółka nadal będzie notowana na giełdzie, tylko 2 razy dziennie, a nie w trybie notowań ciągłych. Nic się nie zmienia pod względem raportów. Weryfikacja takiej sytuacji nastąpi po 3 miesiącach.
Dnia 2018-09-27 o godz. 11:25 ~10000_akcji napisał(a): > Witam w zwiazku z zaistniałą sytuacja. Co sie stanie gdy nie odsprzedam tych akcji do jutra? Czy spółka może powrócić z powrotem na giełde? Czy beda publikowane raporty? Jak bede mógł je wtedy odsprzedać? czy ten pakiet akcji co mam bedzie dalej na rachunku maklerskim?
ja nie chce niepewnosci i wiekszych stat,rob co ci intuicja podpowiada
Dnia 2018-09-27 o godz. 11:25 ~10000_akcji napisał(a): > Witam w zwiazku z zaistniałą sytuacja. Co sie stanie gdy nie odsprzedam tych akcji do jutra? Czy spółka może powrócić z powrotem na giełde? Czy beda publikowane raporty? Jak bede mógł je wtedy odsprzedać? czy ten pakiet akcji co mam bedzie dalej na rachunku maklerskim?
NIGDY nie słuchaj podpowiedzi z forum Bankiera !!!!!
co chcecie chłopak kupił 10000 akcji bo dał się naciągnąć na naganianie na bankierze liczył że szybko zarobi kilka tys a może kilkanaście tys też byłem taki naiwny jak zaczynałem przygodę z GPW 10 lat temu
co do notowań to już Sajmon Ci napisał będą notowania jednolite, dwa razy o 11 i 15 po ustalonym kursie będzie można dokonać transakcji raporty i wszystkie inne obowiązki spółki pozostają bez zmian na Twoim miejscu teraz bym nie sprzedawał - tzn zależy czy potrzebujesz tej kasy na już czy nie - ale też obserwowałbym komunikaty ze spółki, do 14.10 MUSZĄ zatrudnić autoryzowanego doradcę, jeżeli tego nie zrobią wtedy pójdą w zawiasy. I wtedy faktycznie zostaniesz z akcjami na nie wiadomo jak długo Jeżeli to zrobią to poczekaj chociaż do raportu kwartalnego w listopadzie sprzedawało się powyżej 70-80 groszy, chociaż nie wiem po ile kupiłeś
Biorą się za wszystkie cypry, będą mocne rygory co do audytów, wiele cyprów już nigdy nie wróci do ciągłych. Nie oszukujcie się, bo spółka już z tych 2 fixów nie wyjdzie ze względu na hunter-cypr ustawy. Spółka wycofuje się ze sprzedaży online? Wszyscy idą w e-commerce a ALS pod prąd? Koniec tej spółki jest bliżej niż przypuszczałem .