• wykreślenie i co teraz? Autor: ~10000_akcji [83.23.247.*]
    Witam w zwiazku z zaistniałą sytuacja. Co sie stanie gdy nie odsprzedam tych akcji do jutra? Czy spółka może powrócić z powrotem na giełde? Czy beda publikowane raporty? Jak bede mógł je wtedy odsprzedać? czy ten pakiet akcji co mam bedzie dalej na rachunku maklerskim?
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~als [109.207.108.*]
    Będziesz mógł stać pod lidlem i sprzedawać pod szyldem: ukraiński ryneczek lidla :D
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~nn [193.200.47.*]
    sprzedaj poki mozesz,ja juz sprzedalem:(
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~Rik [94.254.164.*]
    Zobaczcie na notowania innych spółek które będą na alertach anti taka panika? Popuścili wssyscy
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~Sajmon [78.88.231.*]
    Spółka nadal będzie notowana na giełdzie, tylko 2 razy dziennie, a nie w trybie notowań ciągłych. Nic się nie zmienia pod względem raportów. Weryfikacja takiej sytuacji nastąpi po 3 miesiącach.
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~10000_akcji [83.23.247.*]
    Czyli teraz beda notowania jednolite? - tak to bedzie wygladac?
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~Wesoły_Romek [78.88.231.*]
    Tak
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~nn [193.200.47.*]
    Dnia 2018-09-27 o godz. 11:25 ~10000_akcji napisał(a):
    > Witam w zwiazku z zaistniałą sytuacja. Co sie stanie gdy nie odsprzedam tych akcji do jutra? Czy spółka może powrócić z powrotem na giełde? Czy beda publikowane raporty? Jak bede mógł je wtedy odsprzedać? czy ten pakiet akcji co mam bedzie dalej na rachunku maklerskim?

ja nie chce niepewnosci i wiekszych stat,rob co ci intuicja podpowiada
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~Wacek_Placek [78.88.231.*]
    Dnia 2018-09-27 o godz. 11:25 ~10000_akcji napisał(a):
    > Witam w zwiazku z zaistniałą sytuacja. Co sie stanie gdy nie odsprzedam tych akcji do jutra? Czy spółka może powrócić z powrotem na giełde? Czy beda publikowane raporty? Jak bede mógł je wtedy odsprzedać? czy ten pakiet akcji co mam bedzie dalej na rachunku maklerskim?

NIGDY nie słuchaj podpowiedzi z forum Bankiera !!!!!
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~jarek [193.200.83.*]
    Gościu co ty tu robisz na giełdzie. Takie pytania troche wstyd ale to wyjaśnia spadki bo jeśli wiecej takich osób tutaj to masakra
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~bill [188.147.103.*]
    co chcecie chłopak kupił 10000 akcji bo dał się naciągnąć na naganianie na bankierze liczył że szybko zarobi kilka tys a może kilkanaście tys
    też byłem taki naiwny jak zaczynałem przygodę z GPW 10 lat temu

co do notowań to już Sajmon Ci napisał
    będą notowania jednolite, dwa razy o 11 i 15 po ustalonym kursie będzie można dokonać transakcji
    raporty i wszystkie inne obowiązki spółki pozostają bez zmian
    na Twoim miejscu teraz bym nie sprzedawał - tzn zależy czy potrzebujesz tej kasy na już czy nie - ale też obserwowałbym komunikaty ze spółki, do 14.10 MUSZĄ zatrudnić autoryzowanego doradcę, jeżeli tego nie zrobią wtedy pójdą w zawiasy. I wtedy faktycznie zostaniesz z akcjami na nie wiadomo jak długo
    Jeżeli to zrobią to poczekaj chociaż do raportu kwartalnego w listopadzie
    sprzedawało się powyżej 70-80 groszy, chociaż nie wiem po ile kupiłeś

• Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~bill [188.147.103.*]
    "Jeżeli to zrobią to poczekaj chociaż do raportu kwartalnego w listopadzie"

Miałem na myśli oczywiście "jeżeli zatrudnią doradcę"

• Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~Daniel [37.248.212.*]
    To zaczynamy spinaczke tylko teraz troche szybciej
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~Musztarda [188.146.128.*]
    Dlatego gawiedź ucieka ze y nie zostać z zawieszonym papierem
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~Lolo [37.248.164.*]
    Przecież sumując miesiące to wyniki za kwartał będą dobre i wtedy góra kto się zna zarobi
  • Re: wykreślenie i co teraz? Autor: ~als [109.207.108.*]
    Biorą się za wszystkie cypry, będą mocne rygory co do audytów, wiele cyprów już nigdy nie wróci do ciągłych. Nie oszukujcie się, bo spółka już z tych 2 fixów nie wyjdzie ze względu na hunter-cypr ustawy.
    Spółka wycofuje się ze sprzedaży online? Wszyscy idą w e-commerce a ALS pod prąd?
    Koniec tej spółki jest bliżej niż przypuszczałem .
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.